Συναυλία - αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη στο Gazarte
Δείτε ποιοι γνωστοί ερμηνευτές και τραγουδοποιοί συμμετέχουν
«Πού βαδίζομεν κύριοι;» θα έλεγε με το μοναδικό ύφος του ο Λουκιανός Κηλαηδόνηςαν ζούσε την δύσκολη εποχή που διανύσουμε. Αυτόν τον τίτλο λοιπόν επέλεξαν να δώσουν στην συναυλία-αφιέρωμα σε εκείνον που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, στο Gazarte Roof Stage.
Ο Σπύρος Γραμμένος, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Μαρία Κηλαηδόνη, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ρένα Μόρφη, ο Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Μανώλης Φάμελλος θα ακολουθήσουν επί σκηνής τα ίχνη του του μοναχικού καουμπόι των Αθηνών, του αντισυμβατικού, αδέσμευτου αλλά και μεθοδικού και πολυμήχανου τραγουδοποιού που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στο ελληνικό τραγούδι.
Με φρέσκιες εκτελέσεις των πάντα επίκαιρων τραγουδιών του που τόσο πολύ έχουμε αγαπήσει, υπό την εξαιρετική φροντίδα του Μανώλη Φάμελλου και την Μαρίας Κηλαηδόνη. Ένα μέγαλο αφιέρωμα στον ηθικό αυτουργό και πρωτεργάτη των πρώτων μας πάρτυ, αλλά και τον εμπνευστή και μυστικό υποκινητή των πιο τρελών μας σχεδίων.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.