212 ARTS: Λαμπερά εγκαίνια για τον νέο χώρο τέχνης του Πειραιά

212 ARTS: Λαμπερά εγκαίνια για τον νέο χώρο τέχνης του Πειραιά

Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα και του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη

Ekthesi_Peiraias_Tsiaras_-_Moralis
Ένας νέος χώρος τέχνης άνοιξε τις πύλες του στο Πειραιά. Το 212 ARTS, που στεγάζεται σε ιστορικό κτίριο που ανεγέρθηκε πριν από έναν ολόκληρο αιώνα, εγκαινιάστηκε με την ομαδική έκθεση «Αχ θάλασσά μου σκοτεινή….», παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα και του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.
Ekthesi_Peiraias_1

Οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν από τον Ιστορικό Τέχνης, και επιμελητή της έκθεσης Μάνο Στεφανίδη, στους χώρους του νεοκλασικού κτιρίου που βρίσκεται επί της οδού Αλκιβιάδου 212 και στεγάζεται η ναυτιλιακή εταιρεία του Ευάγγελου Γεωργούλη. Στο αυτό κτήριο λειτουργεί πλέον και ο νέος χώρος τέχνης όπου εκτίθενται τα 28 έργα των καταξιωμένων καλλιτεχνών Χρήστου Αντωναρόπουλου, Στάθη Βατανίδη και Ανδρέα Δεβετζή, με κοινό θεματικό άξονατη θάλασσα.Το παρών στην εκδήλωση εγκαινίων έδωσαν επίσης ο υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος με τη σύζυγό του Νόρα Μιχαλολιάκου, οι βουλευτές Α’ Πειραιά και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας: Νικόλαος Μανωλάκος, Γιάννης Μελάς, οι αντιδήμαρχοι Πειραιά: Δημήτρης Καρύδης, Τάσος Μαρκαριάν, ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκης, ο συντονιστής Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της Ν.Δ.-σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας Λευτέρης Μωυσιάδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Χατζηπέρος,η δικηγόρος Μέμα Σιμωνετάτου, η Βάλια Μώραλη,η ιστορικός τέχνης Ντόρα Λεοντοπούλου, η δικηγόρος Χριστίνα Κορκίδη, ο εικαστικός Γιάννης Απέργης με τη σύζυγό του, η ζωγράφος Ιόλη Ξιφαρά, ο ζωγράφος Νικόλας Μουντάκης, η ζωγράφος Παλίντα Γεωργουλάκου,ο πλοιοκτήτης Αντώνης Κομνηνός, ο πλοιοκτήτης Νίκος Μαζαράκης, ο πλοιοκτήτης Ίων Βαρουξάκης, η Έμμυ Βαρουξάκη, ο δημοσιογράφος Νότης Ανανιάδης, ο μαιευτήρας-γυναικολόγος Δημήτρης Τζεφεράκος, ο πλαστικός χειρουργός Ευάγγελος Πιτσαριώτης, εκπρόσωποι  των παραγωγικών φορέων, επιχειρηματίες.

Peiraias_ekthesi_271
Οι κ. Στάθης Βατανίδης -ζωγράφος , Χρήστος Αντωναρόπουλος- ζωγράφος ,Ευάγγελος Γεωργούλης -212 ARTS ,Μάνος Στεφανίδης - ιστορικός τέχνης και Ανδρέας Δεβετζής -ζωγράφος .
Κλείσιμο

Η έκθεση θα λειτουργεί έως τις 20 Νοεμβρίου, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις18:00 έως τις 21:00 και κάθε Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14.00.



Peiraias_ekthese_143
Ο Μάνος Γεωργούλης με τον Ευάγγελο Γεωργούλη

Peiraias_ekthesi_190
Ευάγγελος Γεωργούλης, Νόρα Μιχαλολιάκου, Κώστας Κατσαφάδος- βουλευτής Α΄ Πειραιά.
Peiraias_ekthesi_344
Ευάγγελος Γεωργούλης και Αντώνης Κομνηνός
Peiraias_ekthesi_471
Η Ειρήνη Κάτρη με την Έμμυ Βαρουξάκη


Ειδήσεις σήμερα:

Οι δικαστές εκφράζουν τη λύπη τους και αποχαιρετούν τη Φώφη Γεννηματά

Συνάντηση Μπάιντεν - Βαρθολομαίου στο Λευκό Οίκο: Η Σχολή της Χάλκης, τα εμβόλια και το κλίμα

Είναι έγκυος η Ελεονώρα Ζουγανέλη; - Ο πατέρας της απαντά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης