«Προδοσία»: Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος στη θέση του Λάκη Λαζόπουλου στη σκηνή του Θεάτρου Βρετάνια

«Προδοσία»: Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος στη θέση του Λάκη Λαζόπουλου στη σκηνή του Θεάτρου Βρετάνια

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Αιμίλιος Χειλάκης ο οποίος και πρωταγωνιστεί

Prodosia_-_Xeilakis_-_Maxmou_-_Georgakopoulos
Ο ηθοποιός Λάζαρος Γεωργακόπουλος θα αντικαταστήσει τον Λάκη Λαζόπουλο στην θεατρική παράσταση «Προδοσία» που θα συνεχίσει τη διαδρομή της από τις στις 15 Οκτωβρίου στο Θέατρο Βρετάνια. Το δημοφιλές έργο του Χάρολντ Πίντερ σκηνοθετεί ο Αιμίλιος Χειλάκης ο οποίος και πρωταγωνιστεί μαζί με την Αθηνά Μαξίμου.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την παράσταση για προσωπικούς λόγους: «Ο Λάκης Λαζόπουλος δυστυχώς δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στην παράσταση "Προδοσία", του Χάρολντ Πίντερ για προσωπικούς λόγους. Ζητά συγγνώμη από το κοινό, από τον χρόνια παραγωγό του, Κάρολο Παυλάκη και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, Αιμίλιο Χειλάκη και Αθηνά Μαξίμου» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η «Προδοσία» είναι η ιστορία τριών ανθρώπων που προδίδουν και προδίδονται.
Προδίδουν τους συντρόφους τους, τον γάμο τους, τη φιλία τους, τον εαυτό τους, τα ιδανικά τους και τα πιστεύω τους. Ο βραβευμένος με Νόμπελ Χάρολντ Πίντερ εστιάζει στο πως ο χρόνος αλλάζει την αντίληψή μας για το παρελθόν, επιλέγοντας να αφηγηθεί την ιστορία αντίστροφα, αρχίζοντας από το τέλος της ερωτικής σχέσης και τελειώνοντας με την αρχή της.Aφηγείται την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου μεταξύ της Εμμα, του συζύγου της Ρόμπερτ και του Τζέρι που είναι ο καλύτερος φίλος του Ρόμπερτ.

Καθώς το νήμα της ιστορίας ξετυλίγεται χρονολογικά αντίστροφα, το έργο ξεκινάει με την τελευταία συνάντηση των δυο πρώην παράνομων εραστών και σταδιακά γινόμαστε μάρτυρες όλου του χρονικού τις σχέσης τους: την αποκάλυψη της σχέσης από τον σύζυγο, της αντιπαράθεσης των δυο πρώην φίλων και του πρώτου παράνομου φιλιού που ξεκίνησε τον αέναο κύκλο της προδοσίας.
Στην διάρκεια εννέα σκηνών, μέσα από τις εξομολογήσεις τους αλλά κυρίως από τις σιωπές τους, τρεις άνθρωποι αναλογίζονται πόση αξία έχει η αλήθεια όταν αυτή απειλεί την εύθραυστη καθημερινή ισορροπία τους.

Κλείσιμο
Αξίζει κανείς να παλέψει για να διατηρήσει τις αυταπάτες του προκειμένου να μπορέσει να ζήσει; Και ποια τελικά είναι η βαρύτητα της προδοσίας όταν όλοι έχουν προδώσει και προδοθεί.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Τετάρτη - 21:00
Πέμπτη - 21:00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης