Το πιο διασκεδαστικό Back 2 school είναι εδώ!

Το πιο διασκεδαστικό Back 2 school είναι εδώ!

Ευχάριστα τα νέα για τους μικρούς μας φίλους αποκλεισικά από το Vodafone TV που φροντίζει να κάνει τα απογεύματα, τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα πολύ διασκεδαστικά! Διότι τα σχολεία άνοιξαν αλλά η ψυχαγωγία συνεχίζεται!

soul_header_pic

Sponsored Content

Στην Νέα Υόρκη ένας μεσήλικας δάσκαλος μουσικής, ο Joe Gardner, είναι παθιασμένος με τη jazz. Ονειρό του να παίζει μουσική σε καταξιωμένες μπάντες στα καλύτερα κλαμπ της πόλης. Η ατυχία του είναι πως μόλις φτάνει να αγγίξει αυτό που θέλει, ένα απρόσεκτο βήμα πάνω από ένα ανοικτό φρεάτιο τον στέλνει απ’ ευθείας σε ένα φανταστικό μέρος, στο Μεγάλο Πριν, όπου καλείται να σκεφτεί ξανά τι σημαίνει πραγματικά να έχεις ψυχή.

Αυτό είναι το “Soul”, η ταινία animation της Disney – Pixar σε σκηνοθεσία του δυο φορές βραβευμένου με Oscar, Pete Docter και σε μουσική του διεθνώς αναγνωρισμένου  Jon Batiste και των βραβευμένων με Oscar Trent Reznor και Atticus Ross. Ενα μελωδικό και υπέροχο ταξίδι στη χώρα της επιθυμίας, ένα καρουσέλ συναισθημάτων, με απολαυστικούς χαρακτήρες για συνοδοιπόρους. Μια απροσδόκητη ιστορία με πολλά μηνύματα αισιοδοξίας που δεν αφήνει τους θεατές να τραβήξουν τα μάτια τους από την οθόνη ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Μια ταινία που παρά τον animation χαρακτήρα της, θέτει φιλοσοφικά ερωτήματα για την ζωή και αγγίζει την ψυχή μικρών αλλά και μεγάλων.

triple1


Ενα δώρο για ατέλειωτη διασκέδαση
Το “Soul” που έκανε πρεμιέρα στις 10/9 στην πλατφόρμα του Vodafone TV για την back2school περίοδο είναι όμως και η αφορμή για ένα μεγάλο δώρο που προσφέρεται από το Vodafone TV στους συνδρομητές του. Το δώρο αφορά  10 αγαπημένες και δημοφιλείς ταινίες Disney/Pixar ώστε οι μικροί μας φίλοι να διασκεδάσουν μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες.

Πιο συγκεκριμένα από 16/09 έως και 3/10 μπορούν όλοι να απολαύσουν την ταινία "Soul" με κόστος ενοικίασης από 2.59€ και επιπλέον, χωρίς κανένα έξτρα κόστος τις ταινίες : Incredibles 2, Finding Dory, Inside Out, Finding Nemo, Up, Monsters University, The Incredibles, Monsters INC, Brave και Wall-E, όσες φορές το επιθυμούν.

FNEMO_1sheet_1STDNTHtxt_L


Κλείσιμο
Η αγαπημένη οικογένεια υπερ-ηρώων στους “Incredibles”, η ξεχασιάρα Ντόρι στο “Finding Dory”, οι περιπέτειες του Νέμο στο “Finding Nemo”, οι αχώριστοι Μάικ και Σάλι στο “Monsters University” είναι μερικοί μόνοι από τους πολυαγαπημένους ήρωες που θα συναντήσουμε και πάλι βλέποντας τις αριστουργηματικές ταινίες της Disney/Pixar.
Τα σχολεία άρχισαν λοιπόν αλλά η γιορτή συνεχίζεται!

Η προσφορά αφορά συνδρομητές Vodafone TV με αποκωδικοποιητή και τις ταινίες μπορεί να τις βρει κανείς στην ειδικά διαμορφωμένη κατηγορία “BACK TO SCHOOL PIXARFEST” μέσα από το μενού του Vodafone TV. Η θέαση είναι εφικτή από κάθε συσκευή (τηλεόραση – tablet & κινητό).

Ανακάλυψε περισσότερα για τις προτάσεις του μήνα από το Vodafone TV για να παρακολουθήσεις ό,τι θες, τη στιγμή που το θες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης