Ο Φοίβος Δεληβοριάς ετοιμάζει ένα μουσικό «Summer in the Ciry» στο «Άλσος» - Δείτε βίντεο

Ο Φοίβος Δεληβοριάς ετοιμάζει ένα μουσικό «Summer in the Ciry» στο «Άλσος» - Δείτε βίντεο

Από την Πέμπτη 10 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη με πολλούς και δημοφιλείς προσκεκλημένους

Delivorias_Alsos
Το πιο δημοφιλές live μουσικό στέκι της Αθήνας, η «Ταράτσα του Φοίβου», επιστρέφει δριμύτερη, στις 10 Ιουνίου, στο καλοκαιρινό «Άλσος». Κάθε Πέμπτη βράδυ θα στήνεται στην δροσερή αυτή όαση της πόλης μια γιορτή γεμάτη μουσική, χορό, γέλιο, απρόοπτα και δημοφιλείς προσκεκλημένους για να περάσει ευχάριστα το... «Summer in the Ciry».

Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ 2021

«Το αναψυκτήριο του Φοίβου Δεληβοριά, που από πέρσι λειτουργεί στο δροσερό χώρο του «Άλσους», θα κλείσει τα 200 χρόνια του το 2217. Όμως, ο τραγουδοποιός κι οι συνεργάτες του αποφάσισαν να τα γιορτάσουν από φέτος για τους εξής λόγους: πρώτον, κανείς από μας δεν θα ζει ως τότε και υπάρχει πιθανότητα να μη μας καλέσουν. Δεύτερον, μπορούμε του χρόνου να γιορτάσουμε τα χιλιόχρονα και να έχουμε έναν ακόμα λόγο να συνεχίζουμε το καλοκαιρινό μας κέφι επετειακά, αφού στον τόπο μας η επέτειος είναι πάντα πιο σημαντική από το ίδιο το γεγονός. Και τρίτον, γιατί ο φετινός χειμώνας μακριά σας έμοιαζε αιώνιος. Δεν ξέραμε καν αν μας θυμάστε, θέλαμε να σας στείλουμε κανα μηνυματάκι, αλλά τελικά το μετανιώναμε και βουλιάζαμε στις πλατφόρμες. Βάλτε λοιπόν εσείς τα μαγιώ, τα αντηλιακά και τα ψαθάκια, βάζουμε εμείς τις γρανίτες, τις παγιέτες και τους προβολείς και πάμε για «Summer in the City» αναψυκτηριακό και άναρχο, εορταστικό για χάρη της ίδιας της γιορτής» είναι το μήνυμα που στέλνουν οι συντελεστές της νέας μουσικής παράστασης στο κοινό.

Μαζί με το Φοίβο Δεληβοριά θα βρίσκονται επί σκηνής ο Θανάσης Αλευράς, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, η Νεφέλη Φασουλή, δύο φρέσκα πρόσωπα, η βασίλισσα του sassiness, του sultriness, του funkiness και του grooviness Idra Kayne και ο ταλαντούχος  ηθοποιός και μιουζικαλίστας Φοίβος Ριμένας  αλλά και ο «Εθνικός μας Γιακουμής» Κώστας Δετώρος;

Όλα αυτά μαζί με την αστραφτερή σκηνοθεσία του Άγγελου Τριανταφύλλου, τα πολυμήχανα σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη, τα αδύνατον-να-τα-συλλάβεις ρούχα της Ιωάννας Τσάμη, το σινεμασκόπ πάθος του Νίκου Σούλη, τις ιπτάμενες χορογραφίες του Πάνου Χαλκιά, τον κυκλωτικό ήχο του Γιάννη Πετρόλια, τα μητροπολιτικά φώτα του Παναγιώτη Τσεβρένη, τα μονόλεπτα βιντεοέπη του Δημήτρη Μακρή, την εμπνευστική εποπτεία της Ιωάννας Μπιτούνη και το υπερρεαλιστικό artwork της Μυρτώς Δεληβοριά υποδέχονται έναν -ή και περισσότερους- σπουδαίους μουσικούς καλεσμένους κάθε βδομάδα και βέβαια το πολυπόθητο και αναντικατάστατο αττικό καλοκαιράκι.

Πρώτος προσκεκλημένος της σεζόν θα είναι ο Κωστής Μαραβέγιας ενώ θα ακολουθήσουν οι Ελεωνόρα Ζουγανέλη (17/6), Χρήστος Νικολόπουλος, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Φώτης Σιώτας και Ιουλία Καραπατάκη (24/6), Γιάννης Κότσιρας (1/7), Καίτη Γαρμπή (8/7), Χρήστος Θηβαίος, Ρίτα Αντωνοπούλου και Θύμιος Παπαδόπουλος με ένα αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο (15/7), Γιώργος Μαργαρίτης και Δημήτρης Μεντζέλος (22/7), Νίκος Πορτοκάλογλου και Στάθης Δρογώσης (29/7) και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου (5/8).

Κλείσιμο
Μπορείτε να κάνετε κράτηση ΕΔΩ 


Ειδήσεις σήμερα

Ανοίγει και άλλο η «ομπρέλα» της επιδότησης παγίων δαπανών

Συνεπιμέλεια: Τεταμένο κλίμα, προσωπικές αναφορές και έντονες διαφωνίες -Σήμερα η ψήφιση του νομοσχεδίου

Μεγάλη φωτιά στον Σχίνο Κορινθίας - Εκκενώθηκαν οι οικισμοί Σχίνος, Αγία Σωτήρα, Βαμβακιές και Μαυρολίμνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης