Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά Μάνο Ελευθερίου στο ραδιόφωνο
Σε μια ραδιοφωνική συναυλία του Αθήνα 9.84
UPD:
Αφιέρωμα σε έναν από τους σημαντικότερους στιχουργούς του ελληνικού τραγουδιού θα μεταδοθεί την Κυριακή 9 Μαίου, στις 9 το βράδυ από τον Αθήνα 9,84 στο πλαίσιο της νέας σειράς «Συναυλία στο Ραδιόφωνο». Ο λόγος για τον Μάνο Ελευθερίου του αιχμηρού πολιτικού λόγου, αλλά και της λαϊκής έκφρασης, του στιχουργού που κινήθηκε με ιδιαίτερη πειστικότητα ανάμεσα στον Θάνο Μικρούτσικο και τον Γιάννη Σπανό, τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Σταύρο Κουγιουμτζή και τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τους νεότερους Έλληνες τραγουδοποιούς.
Ο Γιώργος Νταλάρας, σταθερός συνεργάτης και φίλος του Μάνου Ελευθερίου ερμηνεύει τραγούδια γραμμένα από τον Σταύρο Κουγιουμτζή και η Ρίτα Αντωνοπούλου μαζί με δύο από τους πλέον αξιόλογους τραγουδιστές της νέας γενιάς, τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και την Ιουλία Καραπατάκη,
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»