Το ολοκαίνουργιο τραγούδι τουΠάνου Μουζουράκη«Μπερδεμένος», σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, που έχει ξεχωρίσει τις τελευταίες εβδομάδες στα ελληνικά ραδιόφωνα αλλά και τις streaming πλατφόρμες, είναι πλέον διαθέσιμο και στο YouTube μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ.
Ο πάντα ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης, καθρεφτίζει, μέσα από την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Καρύδα, τον «Μπερδεμένο» άνθρωπο του σήμερα, ένα σήμερα στο οποίο όλοι μηχανικά παλεύουν για τους στόχους και τα όνειρά τους, χωρίς να γνωρίζουν τι πραγματικά είναι αυτό που ουσιαστικά θέλουν στη ζωή τους.Και εκεί που όλα φαίνονται «μπερδεμένα», έρχεται η αγάπη. Αυτή που φωτίζει το παρόν και το μέλλον μας, και μας δείχνει τον δρόμο προς την αλήθεια.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.