Εθνικό Θέατρο: Μία ακόμη διαδικτυακή παράσταση του «Γυάλινου Κόσμου»

Εθνικό Θέατρο: Μία ακόμη διαδικτυακή παράσταση του «Γυάλινου Κόσμου»

Μπορούν να την παρακολουθήσουν και όσοι αντιμετώπισαν πρόβλημα με την σύνδεση την προηγούμενη εβδομάδα

Gyalinos_Kosmos_parastasi
Το Εθνικό Θέατρο επαναλαμβάνει το έργο  του Τενεσί Ουίλιαμς «Ο Γυάλινος Kόσμος» , σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, μέσω live streaming , το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στις 20.30, απευθείας από τη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος».

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στο κοινό, το Εθνικό Θέατρο, μετά από διερεύνηση της εταιρείας Ticket Services και με τη μέριμνά της για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων, παραχωρεί στους θεατές που διαπιστωμένα αντιμετώπισαν πρόβλημα στη σύνδεσή τους το προηγούμενο Σάββατο, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκ νέου την παράσταση του Γυάλινου Κόσμου, χωρίς αντίτιμο.

Το έργο
Ο Τομ Ουίνγκφιλντ, μέσα από τις αναμνήσεις του, παρουσιάζει στη σκηνή επεισόδια της οικογενειακής ζωής του στο μικρό διαμέρισμα του Σαίντ Λούις της Ύφεσης. Η πληκτική δουλειά στην αποθήκη υποδηματοποιίας συνθλίβει τα μελλοντικά του όνειρα για μια ζωή αφιερωμένη στην ποιητική δημιουργία. Στον αντίποδα, η αδελφή του Λόρα αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής βρίσκοντας καταφύγιο σε έναν μικρόκοσμο από παλιούς δίσκους και γυάλινες μορφές ζώων. Η μητέρα τους Αμάντα, πρώην καλλονή του Νότου, τρέφει για τα παιδιά της μεγάλες προσδοκίες και φαντασιώνεται ένα λαμπρό μέλλον για τον Τομ και τη Λόρα.
Οι οικογενειακές εντάσεις στο μικρό διαμέρισμα του Σαιντ Λούις εκτυλίσσονται πάντα κάτω από άγρυπνο βλέμμα της κυριαρχικής Αμάντας. Η επίσκεψη του Τζίμ, συναδέλφου του Τομ, θα ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες και θα αλλάξει τον ρου της ζωής των Ουίνγκφιλντ.

Παίζουν οι ηθοποιοί Άννα Μάσχα, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Λένα Παπαληγούρα και Αναστάσης Ροϊλός.

Ειδήσεις σήμερα

Μόσχα κατά social media για Ναβάλνι: Πρόστιμα επειδή υποκινούν τις διαδηλώσεις

Γώγος: Δεν αποκλείεται να αλλάξει η απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων

Γεννηματά: Έχουμε στη μνήμη μας το Ολοκαύτωμα, αυτό το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης