«La MaMa» online: Το gala αγάπης της θρυλικής θεατρικής σκηνής της Νέας Υόρκης έρχεται στο σπίτι σας

«La MaMa» online: Το gala αγάπης της θρυλικής θεατρικής σκηνής της Νέας Υόρκης έρχεται στο σπίτι σας

Αύριο Σάββατο, 7 Νοεμβρίου στις 11.00 το πρωί, με ψηφιακό εισιτήριο που ξεκινά από 25 δολάρια

lamamalove
Το εναλλακτικό θεατρικό γεγονός της χρονιάς έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και το ελληνικό κοινό, παρά τους αυστηρούς περιορισμούς λόγω πανδημίας.
H συνάντηση καλλιτεχνών από κάθε γωνιά της Γης που οργανώνει το παγκόσμιο gala αγάπης «La MaΜa 2020», αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 7 Νοεμβρίου. Πρόκειται για τη σημαντική δράση που προσφέρει τα τελευταία 58 χρόνια το θέατρο «La MaMa» το οποίο αποτελεί την πιο ανατρεπτική – πειραματική καλλιτεχνική σκηνή της Νέας Υόρκης.


Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης -με οικοδεσπότες τους Bill Pullman και Tamara Hurwitz Pullman- είναι ο σκηνοθέτης κινηματογράφου και κοινωνικός ακτιβιστής Abigail Disney, ενώ θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από παραστάσεις των: Philip Glass (Εθνικό Μετάλλιο Τεχνών), Bobbi Jene Smith (Arrowed), Murielle Borst-Tarrant από το Kuna και Rappahanock Nations (Don’t feed the Indians), Split Britches (Unexploded Ordonances), Tom Lee (War Horse), Joshua William Gelb (Footnote for the End of Time), Katie Rose McLaughlin (Closet Works), Don Aroji (Bold Theatre Kenya) κ.α.


Τα απλά εισιτήρια αρχίζουν από 25 δολάρια, όπου περιλαμβάνεται ο κωδικός για την είσοδο στην ιστοσελίδα. Οι χορηγίες για το Love Gala αρχίζουν από 2.000 δολάρια όπου περιλαμβάνεται σύνδεση Zoom και φαγητό για δύο άτομα που θα παραδοθεί στο σπίτι σας (delivery -ισχύει μόνον για διευθύνσεις Νέας Υόρκης) ή/και σύνδεση με φίλους σας στο δικό σας Zoom Room, αντί 5.000 δολαρίων και άνω.

Κλείσιμο
Η παράσταση θα προβληθεί αύριο Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 11 π.μ. και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά με ψηφιακό εισιτήριο που ξεκινά από 25 δολάρια (www.lamama.org/gala2020)

H 59η σεζόν του La MaMa με τίτλο «Breaking It Open» είναι αφιερωμένη στην αναζήτηση απαντήσεων για το πώς δημιουργείται, πώς παρουσιάζεται και πώς παρακολουθείται ένα πρωτότυπο έργο.
Ξεκίνησε στις 18 Σεπτεμβρίου με την 14η έκδοση του «Downtown Variety» σε συνεργασία με το Culture Hub και το LiveLab. Η σεζόν συνεχίζεται με το Culture Hub: «Vital Signs» (στις 9 και 10 Οκτωβρίου), «LOVE STORY» από την Yoshiko Chuma (17 και 18 Οκτωβρίου), το «Days and Nights Festival» από τον Philip Glass τον Νοέμβριο και το «Revisiting Lost Mountain» από την Bobbi Jene Smith τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης