Οι ηθοποιοί και οι εργαζόμενοι του Εθνικού Θεάτρου ενάντια στην Χρυσή Αυγή

Οι ηθοποιοί και οι εργαζόμενοι του Εθνικού Θεάτρου ενάντια στην Χρυσή Αυγή

Δίνουν το δυναμικό «παρών» με πανό και συμμετοχή στην αυριανή στάση εργασία εν όψει της ανακοίνωσης της δικαστικής απόφασης

Rex__Xrisi_Avgi
Ένα ηχηρό, δημόσιο αντιφασιστικό μήνυμα θέλησαν να περάσουν το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου με αφορμή την αυριανή ανακοίνωση της απόφασης στην πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ένα μεγάλο πανό με το γνώριμο πλέον σύνθημα ««Δεν είναι αθώοι ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ» έχει αναρτηθεί από το πρωί στην πρόσοψη του θεάτρου «REX» της οδού Πανεπιστημίου ενώ θα συμμετάσχουν στην αυριανή τετράωρη στάση εργασίας που έχουν κηρύξει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η Π.Ο.Θ.Α. Παράλληλα, καλούν όλα τα μέλη τους να βρεθούν αύριο το πρωί έξω απότο Εφετείο όπου θα ανακοινωθεί η πολυαναμενόμενη δικαστική απόφαση

Η ανακοίνωση

«Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου δίνουμε το δικό μας παρών με ένα πανό και με αυτό το σύνθημα στην πρόσοψη του Θεάτρου REX, συμμετέχοντας στην στάση εργασίας την ώρα της απόφασης στη δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
Το πρωί της Τρίτης 6 Οκτωβρίου -παραμονή της απόφασης του δικαστηρίου- οι άνθρωποι της τέχνης αναρτήσαμε το πανό, κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στην τετράωρη παναττική στάση εργασίας που έχουν ανακοινώσει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η Π.Ο.Θ.Α. για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020.
Προσυγκέντρωση στις 10:30 π.μ. έξω από το Εφετείο (Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως), όπου θα ανακοινωθεί η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Θα είμαστε εκεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Τέλος στον διορισμό συζύγων και συγγενών ως μετακλητών μετά τη θύελλα με την Ζαρούλια

Έγκλημα στα Πετράλωνα: «Μετάνιωσα και το έκρυψα 13 χρόνια γιατί φοβόμουν», λέει ο δράστης

Ερντογάν σε Μέρκελ: Τα ευρωπαϊκά συμφέροντα δεν πρέπει να τελούν υπό την ομηρεία της Ελλάδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης