Ο Τζο Νέσμπο προσκαλεί τους Έλληνες θαυμαστές του σε συζήτηση

Ο Τζο Νέσμπο προσκαλεί τους Έλληνες θαυμαστές του σε συζήτηση

Μέσω της ζωντανής διαδικτυακής εκδήλωσης που διοργανώνει το Public με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου με τίτλο «Το Βασίλειο»

Jo_Nesbo
Ένας συγγραφέας σούπερ – σταρ κλείνει ραντεβού με το ελληνικό. Ο λόγος για Νορβηγό μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας Τζο Νέσμπο ο οποίος θα επικοινωνήσει ζωντανά με τους θαυμαστές του με με αφορμή την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου βιβλίου του με τίτλο «Το Βασίλειο».

O Jo Nesbo χαιρετά τους Έλληνες αναγνώστες του


Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του βιβλίου από τις εκδόσεις «Μεταίχμιο», στις 6 το απόγευμα, ο Τζο Νέσμπο θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της διαδικτυακής εκδήλωσης που διοργανώνουν το Public και θα συζητήσει με τον κριτικό κινηματογράφου Θοδωρή Κουτσογαννόπουλο πολλά και ενδιαφέροντα. Από την προσωπική του συγγραφική διαδρομή και τον διάσημο ήρωά του Χάρι Χόλε μέχρι τα μυστικά του νέου του λογοτεχνικού θρίλερ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του blog του Public στο You Tube, με διαδοχική μετάφραση, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει απευθείας με τον συγγραφέα θέτοντάς του τα ερωτήματά του.

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου, είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία από το Public η σκληρόδετη συλλεκτική έκδοση  που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, με υπογραφή και πρόλογο του συγγραφέα.

Το νέο βιβλίο

Κλείσιμο
«Το Βασίλειο», το νέο βιβλίο του Τζο Νέσμπο, αποτελεί ένα συγκλονιστικό θρίλερ το οποίο εκτυλίσσεται με αφορμή τη σχέση δύο αδελφών. Ο Ρόι ανέλαβε τη φροντίδα του μικρού του αδελφού, του Καρλ από τα 16 του. Μεγαλώνοντας οι δρόμοι τους χωρίστηκαν. Ο Καρλ αποφάσισε να περιπλανηθεί στον κόσμο αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Ο Ρόι έμεινε πίσω, στο οικογενειακό κτήμα, στο απομονωμένο βασίλειό τους, ικανοποιημένος με μια ήσυχη καθημερινότητα.
Χρόνια αργότερα, ο Καρλ επιστρέφει, με τη χαρισματική νέα του σύζυγο, την αρχιτέκτονα Σάνον. Έχουν ένα σωρό συναρπαστικά σχέδια - να χτίσουν ένα ξενοδοχείο στο κτήμα και να πνιγούν στα πλούτη τόσο τα αδέρφια όσο και όλο το χωριό.

Η χαρμόσυνη άφιξη σύντομα γίνεται η αφορμή για μια σειρά από γεγονότα που απειλούν ό,τι αγαπά και θέλει να διαφυλάξει ο Ρόι... Οικογενειακό χρέος, αναπάντεχες ανατροπές, όλο και περισσότερα πτώματα: ένα εκτυφλωτικό θρίλερ, ένα ακαταμάχητο αναγνωστικό κοκτέιλ.

Ειδήσεις σήμερα 

H Τουρκία ζητάει και τα ρέστα μετά τη σύνοδο της Κορσικής: Να αποσύρει η Ελλάδα τα πλοία της γύρω από το Orurc Reis

Λέσβος: To protothema.gr στον νέο καταυλισμό - Διαμαρτυρία 2.000 μεταναστών

Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα - Το πρόγραμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης