Η Μόνικα Μπελούτσι θα γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της στην Αθήνα

Η Μόνικα Μπελούτσι θα γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της στην Αθήνα

Πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου όπου θα δώσει μία επιπλέον, τρίτη παράσταση, ως άλλη Μαρία Κάλλας

Bellucci__cake
Στην Ελλάδα, σε ένα από τα ομορφότερα και πιο ιστορικά σημεία της Αθήνας, στη σκιά της Ακρόπολης, θα γιορτάσει η Μόνικα Μπελούτσι  τα 56α γενέθλιά της. Η Ιταλίδα καλονή, η οποία έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς με την χώρα μας τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να δώσει και μία τρίτη παράσταση στο Ηρώδειο, με το έργο «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις», στις 30 Σεπτεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων της.

Πρόκειται για μια κίνηση ευγνομωσύνης από πλευράς της Ιταλίδας σταρ προς το ελληνικό κοινό που έσπευσε να εξαντλήσει τα εισιτήρια των δύο προγραμματισμένων παραστάσεων της οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 28 και 29 του μήνα. Η παρουσία της, εξάλλου, στη χώρα μας, σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη, λόγω κορωνοϊού, συγκυρία αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή καλλιτεχνική είδηση της φετινής, ιδιαίτερης καλοκαιρινής περιόδου.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι θα υποδυθεί στη σκηνή του Ηρωδεία μια διεθνή Ελληνίδα, την σπουδαία Μαρία Κάλλας προσθέτει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις ούτως ή άλλως πολυαναμενόμενες παρθενικές ζωντανές εμφανίσεις της στην Αθήνα. Δεν είναι, εξάλλου, τυχαίο, πως επέλεξε την Ελλάδα, την πατρίδα της κορυφαίας σοπράνο, για την έναρξης της παγκόσμιας περιοδείας αυτής της πολυσυζητημένης, διεθνώς, παράστασης.

Η ίδια, εξάλλου, φρόντισε να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία και να περάσει αρκετό χρόνο από το καλοκαίρι της στη χώρα μας, άλλοτε στην αγαπημένη της Πάρο, όπου έκανε διακοπές για δεύτερη συνεχή χρονιά, κι άλλοτε πάλι στην Αθήνα όπου διέμεινε κάποιες ημέρες προκειμένου να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχουν προκύψει από την παρουσίαση της παράστασή της.Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βιάζεται να φύγει...

Όσοι λοιπόν επιθυμείτε να δείτε από κοντά την διαχρονικά γοητευτική Μόνικα Μπελούτσι να διαβάζει αδιαμοσίευτες επιστολές και σημειώσεις της μοναδικής Μαρίας Κάλλας, θα πρέπει να σπεύσετε να προμηθευτείτε εισιτήρια για την τρίτη αυτή και τελευταία παράστασή της στο Ηρώδειο.
Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα Public και ηλεκτρονικά εδώ

Ειδήσεις σήμερα:

Παράξενη θεωρία επιστημόνων: Μπορεί η μάσκα να λειτουργήσει ως... άτυπο εμβόλιο;

Κρήτη: Φωτιά στην Αγία Βαρβάρα – Ισχυροί άνεμοιστην περιοχή

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου - Εξετάζεται και το σενάριο προβοκάτσιας στη Μόρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης