Το προκλητικό «Instict» της Χαλίνα Ρέιν στις φετινές «Νύχτες Πρεμιέρας»

Το προκλητικό «Instict» της Χαλίνα Ρέιν στις φετινές «Νύχτες Πρεμιέρας»

Η Καρίς Βαν Χάουτεν του «Game of Thrones» ερμηνεύει την τολμηρή ψυχοθεραπεύτρια που προσλαμβάνεται σε σωφρονιστικό ίδρυμα και αναπτύσσει μια παράδοξη ερωτική-εξουσιαστική σχέση με έναν κατά συρροή βιαστή

INSTINCT-Key-still_lq_
Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της ηθοποιού Χαλίνα Ράιν, με τίτλο «Instinct» (2019) περιλαμβάνεται στις προβολές του φετινού 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας», τη μεγάλη κινηματογραφική γιορτή της πόλης που θα πραγματοποιηθεί από 23 Σεπτεμβρίου μέχρι 4 Οκτωβρίου.


INSTINCT_-_IMG_8315


Πρόκειται για μια τολμηρή ερωτική ιστορία με πρωταγωνίστρια την Καρίς Βαν Χάουτεν («Game of Thrones») στο ρόλο της ψυχοθεραπεύτριας μιας φυλακής η οποία αισθάνεται έλξη για έναν άνδρα καταδικασμένο για βιασμό.
Παιδική ηλικία, σεξουαλικές φαντασιώσεις, διλημματικές όψεις γυναικείας χειραφέτησης κι ένα (βασικό) ένστικτο να συγκρούεται ολομέτωπα με όσα κατανοούμε ως μεταξύ μας πολιτισμό, συνθέτουν μια άλλη όψη του ερωτικού θρίλερ.

INSTINCT Trailer | TIFF 2019




Mε ασφάλεια κατά του COVID-19
Η 26η έκδοση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας», στο πλαίσιο των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών, θα φιλοξενηθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, με σεβασμό στους κανονισμούς και τις προδιαγραφές διεξαγωγής, και με απαράβατο γνώμονα την ασφάλεια του κοινού και των θεατών.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει προβολές σε κλειστές κινηματογραφικές αίθουσες με την περιορισμένη πληρότητα που ορίζει ο νόμος και με πιο αραιά slot, ώστε να υπάρχει ικανή χρονική απόσταση από τη μία προβολή στην επόμενη, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής προσέλευση του κοινού τηρώντας τις αποστάσεις και να απολυμαίνονται οι αίθουσες πριν και μετά από κάθε προβολή.
Κλείσιμο
26-aiff-poster-landscape_981_14351849_type15021


Για την ιδιαίτερη φετινή διοργάνωση, οι προβολές θα πραγματοποιηθούν και σε θερινές κινηματογραφικές αίθουσες, καθώς την περίοδο διεξαγωγής του Φεστιβάλ ο καιρός στην Αθήνα είναι ακόμη ήπιος και ζεστός.

Ταυτόχρονα και συμπληρωματικά με τις προβολές στις αίθουσες, έχει ήδη υπάρξει πρόβλεψη για τους θεατές (ευπαθείς ομάδες, άτομα που φροντίζουν ασθενείς ή λόγω επαγγέλματος, έρχονται σε επαφή με ασθενείς κ.ά.) οι οποίοι δεν θα μπορούν εκ των πραγμάτων να παραστούν στις προβολές, ένα μέρος του προγράμματος να προβληθεί και ψηφιακά, σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα η οποία θα εξασφαλίζει συγκεκριμένο αριθμό geo-blocked προβολών, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και υψηλού επιπέδου ψηφιακής διάδρασης κατά τα πρότυπα επιτυχημένων παραδειγμάτων μεγάλων διεθνών Φεστιβάλ.

Στην περίπτωση που οι συνθήκες της πανδημίας το επιβάλουν, η συγκεκριμένη πλατφόρμα παρέχει στο Φεστιβάλ την ασφάλεια να διεξαχθεί εξ ολοκλήρου ψηφιακά, διατηρώντας τον πλούτο των παράλληλων δράσεων της διοργάνωσης, όπως masterclass, συζητήσεις, εισαγωγή από σκηνοθέτες και Q&A, αλλά και ευρεία διάδραση με το κοινό, προσαρμοσμένες στο διαδικτυακό περιβάλλον.

Το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» θα πραγματοποιηθεί με την οικονομική ενίσχυση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Μεγάλος Χορηγός του είναι η COSMOTE TV.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης