Τι «παίζει» σήμερα;

Πολιτιστικές προτάσεις ψυχαγωγίας

usurum
Οι Usurum, το συγκρότημα που δίνει το δικό του στίγμα στην ελληνική τραγουδοποιία συνδυάζοντας την παράδοση με τον σύγχρονο ήχο, παίζουν απόψε στην Ταράτσα του Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι., στις 21.30.

Η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Σπουδαία Ερείπια - Η Ελλάδα με τα μάτια των ξένων ταξιδιωτών (16ος-19ος αιώνας)», που στηρίζεται σε αφηγήσεις ξένων ταξιδιωτών και περιηγητών στην Τουρκοκρατούμενη Ελλάδα, στην προεπαναστατική Ελλάδα αλλά και στο νεότευκτο ελληνικό κράτος, φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά, στις 19.30.

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει τις «Βάκχες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Χατζή, με τους Τζίνα Θλιβέρη/ Τειρεσίας-Χορός, Ηλέκτρα Καρτάνου/ Α, Β Αγγελιοφόρος-Χορός, Νίκος Μάνεσης/ Διόνυσος-Χορός, Μαριάμ Ρουχάτζε / Κάδμος- Χορός (Μαντούρα, Βιολί), Κωνσταντίνα Τάκαλου/ Πενθέας-Χορός, Γιλμάζ Χουσμέν/Χορός, Όλος ο θίασος/ Αγαύη. Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης, στις 19.00.

Ρεσιτάλ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με έργα Μίκη Θεοδωράκη. Τραγουδούν οι ερμηνευτές Ρίτα Αντωνοπούλου, Θοδωρής Βουτσικάκης, Ζαχαρίας Καρούνης και Μπέττυ Χαρλαύτη. Αρχαίο Θέατρο Ελεύθερνας, Ρέθυμνο, στις 19.30.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης