Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στο Ηρώδειο

Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στο Ηρώδειο

Για μια βραδιά με αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών

Μαριος_Φραγκουλης

Πιστός στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού του με το αθηναϊκό κοινό ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στις 11 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο για μία ακόμα συναυλία με ένα νέο πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για το ξεχωριστό αυτό βράδυ.

Ο Έλληνας ερμηνευτής, που έχει συμπράξει στην 30χρονη πορεία του με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη μαγεύοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall και σε δεκάδες άλλες αίθουσες από την Αμερική ως την Ασία, επιστρέφει στο πιο αγαπημένο του θέατρο στον κόσμο, στη σκιά της Ακρόπολης, για να παρουσιάσει μία ανθολογία από σπουδαία κομμάτια ξένων και Ελλήνων συνθετών, αγκαλιάζοντας τον ουρανό και τη θάλασσα όπως υπονοεί και ο τίτλος της παράστασης "Cielo y Mar". 

Από τους Nino Rota, Nicola Piovani, Luciο Dalla, Michel Legrand και Cole Porter έως τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, την Ελένη Καραΐνδρου και την Ευανθία Ρεμπούτσικα, περνώντας από τον βαθύ λόγο του Νίκου Γκάτσου, του Μάνου Ελευθερίου, του Παρασκευά Καρασούλου και της Λίνας Νικολακοπούλου, το πρόγραμμα συγκεντρώνει εμβληματικά και αγαπημένα τραγούδια. Φυσικά δεν θα λείψουν τα τραγούδια στα οποία έχει γράψει τη μελωδία ο ίδιος ο Μάριος από τον τελευταίο του δίσκο «Γαλάζια Λίμνη».

 Καλεσμένοι του Μάριου Φραγκούλη είναι τρεις πολύ ξεχωριστοί ερμηνευτές της νεότερης γενιάς: η Δήμητρα Σελεμίδου, η Μυρτώ Βασιλείου και ο Βασίλης Κούρτης.


Ειδήσεις σήμερα

Γιάννης Πουλόπουλος: Η διαδρομή από την πρώτη οντισιόν μέχρι τον πλατινένιο «Δρόμο»

Επικοινωνία Δένδια - Χριστοδουλίδη για την τουρκική NAVTEX: «Η ανανέωση δείχνει τις προθέσεις της Τουρκίας»

Μύκονος: 4 χρόνια φυλάκιση με αναστολή για τον Χ.Π. που διοργάνωσε το πάρτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης