Μουσείο Μπενάκη: Προσφέρει παράταση 3 μηνών στις ετήσιες συνδρομές των μελών της

Μουσείο Μπενάκη: Προσφέρει παράταση 3 μηνών στις ετήσιες συνδρομές των μελών της

Τα μέλη δικαιούνται απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις σε συλλογές και εκθέσεις, δυνατότητα συμμετοχής σε ειδικά σχεδιασμένες εμπειρίες και ειδικές εκπτώσεις 

Μουσειο_Μπενακη
Η τρίμηνη αναστολή της πρόσβασης στα μουσεία στέρησε το Μουσείο Μπενάκη από την σταθερή παρουσία των Μελών του, που δεν μπορούσαν να επισκεφθούν τα κτήρια, τις εκθέσεις και τις εκδηλώσεις του. Ως αναγνώριση της στήριξής τους, το Μουσείο Μπενάκη αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν σε όλα τα υπάρχοντα Μέλη του, τόσο τα Ατομικά όσο και τα Εταιρικά, παράταση τριών μηνών στον χρόνο της ετήσιας συνδρομής τους (12+3 μήνες), με στόχο να επωφεληθούν στον μέγιστο βαθμό από τα προνόμια που απολαμβάνουν.
 
Έτσι, όλα τα Μέλη του Μουσείου Μπενάκη που έχουν εγγραφεί ή ανανεώσει την ετήσια συνδρομή τους μέχρι τις 31 Μαΐου, θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν για τρεις επιπλέον μήνες από τα προνόμια που τους παρέχει το Πρόγραμμα Μελών.
 
Στα προνόμια των Μελών περιλαμβάνονται απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις σε συλλογές και εκθέσεις, δυνατότητα συμμετοχής σε ειδικά σχεδιασμένες εμπειρίες, ειδικές εκπτώσεις στις εκδόσεις, στα Πωλητήρια και στα café-εστιατόρια του Μουσείου, καθώς και άλλα μοναδικά προνόμια, από 5 ευρώ το μήνα. 
 
Κλείσιμο
Κατά την χρονική περίοδο που το Μουσείο Μπενάκη ήταν κλειστό διεύρυνε τον κύκλο των Μελών του προσφέροντας μία επιπλέον συνδρομή δωρεάν σε όποιον γινόταν νέο Μέλος ή ανανέωνε την συνδρομή του. Παράλληλα, το Μουσείο παρέμεινε ενεργό, αξιοποιώντας το ψηφιακό του απόθεμα, αλλά και προχωρώντας και στην παραγωγή νέου, δίνοντας τη δυνατότητα στα Μέλη του να έχουν  πρώτοι αυτοί πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτό.

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγορεύονται τα πανηγύρια έως το τέλος Ιουλίου

Καιρός: Διατηρούνται ζέστη, ισχυροί άνεμοι - Ο χάρτης με τις περιοχές που κινδυνεύουν από πυρκαγιά

Μπρούκλιν Μπέκαμ - Νίκολα Πελτζ: Η νύφη τα έχει 400 αλλά σε… δισεκατομμύρια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης