Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: Ανοιχτό για όλους, τέλος στις προκρατήσεις

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: Ανοιχτό για όλους, τέλος στις προκρατήσεις

Από την Δευτέρα 22 Ιουνίου

Παρκο_σταυρος_νιαρχος
Aνοιχτό για όλους, χωρίς ηλεκτρονική προκράτηση θα είναι και πάλι το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, τηρώντας όμως, όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Από τις 5 Ιουνίου και για δύο εβδομάδες, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) εφαρμόστηκε ένα ειδικό σχέδιο το οποίο εγκρίθηκε από την ειδική Επιτροπή Λοιμοξιολόγων της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας. Το σχέδιο αυτό ακολούθησε τις πρακτικές που είχαν υιοθετεί από όλους τους χώρους υψηλής επισκεψιμότητας στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς, και στην πρώτη φάση του συμπεριλάμβανε είσοδο με ηλεκτρονική προκράτηση. Το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά, επιδεικνύοντας υποδειγματικό αίσθημα ατομικής ευθύνης, κι έτσι οι δύο πρώτες εβδομάδες της επιστροφής μας κύλησαν ομαλά και απρόσκοπτα.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, οι διεθνείς εξελίξεις καθώς και η σταδιακή επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα, σε συνδυασμό με τη συνέπεια των επισκεπτών στην τήρηση των μέτρων προστασίας, επιτρέπει την μετάβαση στην επόμενη φάση, που είναι η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

«Πρωταρχικό μέλημά μας, εκτός από μια άριστη εμπειρία επίσκεψης, είναι η προστασία της υγείας των επισκεπτών αλλά και των εργαζομένων μας. Εφαρμόσαμε και συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε με σχολαστικό τρόπο τα μέτρα προστασίας και τήρησης αποστάσεων σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΟΔΥ» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση και προστίθεται πως «το προσωπικό και οι φύλακές θα βρίσκονται τόσο μέσα στο Πάρκο όσο και στις πύλες εισόδου και εξόδου, ώστε να αποθαρρύνεται τυχόν συνωστισμός ενώ, παράλληλα, θα αξιολογείτε συστηματικά το επίπεδο της επισκεψιμότητας στο Πάρκο και, σε περίπτωση που παρατηρηθεί συνωστισμός, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε νέους επισκέπτες ούτε θα υπάρχει η δυνατότητα αναμονής».

Ειδήσεις σήμερα: 

Πάτρα: Αισιόδοξα νέα για τον 5χρονο που τραυματίστηκε όταν έπεσε από καρότσα αγροτικού

Τραγωδία στις Σέρρες: Τρεις συλλήψεις για το νεκρό βρέφος

Πιερία: «Σήκωσαν» τρία χρηματοκιβώτια με 200.000 ευρώ και κοσμήματα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης