MEGA: O Κωνσταντίνος Αργυρός συναντά το νεανικό του μουσικό είδωλο, Μπάμπη Στόκα - Δείτε το βίντεο

MEGA: O Κωνσταντίνος Αργυρός συναντά το νεανικό του μουσικό είδωλο, Μπάμπη Στόκα - Δείτε το βίντεο

Η μουσική τους συνάντηση θα προβληθεί  στην εκπομπή «Στο Σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό»11 το βράδυ της Παρασκευής από το MEGA

argiros-stokas
Αρκετά χρόνια πριν, σε μια καφετέρια των Αγίων Αναργύρων, ένας νεαρός μαθητής κοίταζε από μακριά, με θαυμασμό και ενθουσιασμό, τα μουσικά του ινδάλματα που έτυχε να συχνάζουν επίσης εκεί. Εκείνοι ήταν οι Πυξ Λαξ, τα μέλη ενός από τα πιο γνωστά κι επιτυχημένα συγκροτήματα  του ελληνικού τραγουδιού κι ο μαθητής ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος έμελλε να εξελιχθεί σε έναν από τους δημοφιλέστερους σύγχρονους λαϊκούς τραγουδιστές.
MEGA: ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΓΥΡΟ


Στις τυχαίες εκείνες συναντήσεις τους, βέβαια, ο Κωνσταντίνος δεν μπορούσε να φανταστεί πως υπάρχει περίπτωση να έρθει μια στιγμή στο μέλλον που θα βρεθεί να τραγουδά μαζί με κάποιο από τα μουσικά του είδωλα τα οποία παρακολουθούσε φανατικά αγοράζοντας όλους τους δίσκους τους και δίνοντας το παρών σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση.

Κι όμως η ζωή τα έφερε έτσι ώστε προσφάτως ξαναβρέθηκε με ένα από τα μέλη του αγαπημένου του συγκροτήματος, τον Μπάμπη Στόκα, σε εκείνη την ίδια καφετέρια των Αγίων Αναργύρων, όχι ως θαυμαστής, αυτή τη φορά, αλλά ως εκπρόσωπος κι εκείνος, πλέον, του ελληνικού τραγουδιού. Σε ένα ενθουσιώδες αλλά και ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, οι δυο τους ερμήνευσαν μαζί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Πυξ Λαξ, το κομμάτι «Μια συνουσία μυστική», σε μια νέα, όμως, διαφορετική εκτέλεση.

Η ιδιαίτερη αυτή μουσική συνάντηση καταγράφηκε θα προβληθεί κατά την διάρκεια της μουσικής εκπομπής «Στο Σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό», που θα προβληθεί στις 11 το βράδυ της Παρασκευής από το MEGA.

Κλείσιμο
Ο Μπάμπης Στόκας με την κιθάρα στα χέρια τραγουδάει «Μια μυστική της διαφθοράς / χώροι στενοί μες στη μιζέρια / δε νιώθεις τίποτα». Κι ο Αργυρός κουνώντας τις μαράκες τού κάνει δεύτερη φωνή, σ’ έναν δυνατό μουσικό διάλογο. Ο ίδιος ερμηνεύει το δεύτερο κουπλέ «Πετάς τα ρούχα σου ψηλά / γυμνός μες τη χαρά σου / κρατάς τη λύπη σου μακριά/ δε νιώθεις τίποτα». Και σαν πιστός θαυμαστής του συγκροτήματος επαναλαμβάνει τη λέξη τίποτα, τρεις φορές όπως έκανε ο Στόκας σε κάθε συναυλία και φυσικά στον δίσκο «Στίλβη» του 1998 οπότε ακούστηκε πρώτη φορά το κομμάτι.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ενώσει τη φωνή και τα τραγούδια και με τις Νατάσα Θεοδωρίδου και Ελένη Φουρέιρα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Δένδιας: Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να φυλάμε τα σύνορά μας

Πιερρακάκης: Επεκτείνεται η ψηφιακή εξυπηρέτηση πολιτών σε ΚΕΠ και ΕΦΚΑ

Μητσοτάκης: Ενισχύουμε το ΕΣΥ, μειώνουμε εργοδοτικές εισφορές, καμία σκέψη για εκλογές-ανασχηματισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης