Νατάσσα Μποφίλιου, Katerine Duska και Leon of Athnens τραγουδούν σε απευθείας μετάδοση

Νατάσσα Μποφίλιου, Katerine Duska και Leon of Athnens τραγουδούν σε απευθείας μετάδοση

Από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Μποφιλιου
Τρεις καλλιτέχνες, με το δικό του ιδιαίτερο μουσικό στυλ ο καθένας, θα μάς κρατήσουν συντροφιά, την ερχόμενη εβδομάδα μέσα από το πρόγραμμα των ζωντανών συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος #snfccAtHome: music

Το Σάββατο 23 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, η δημοφιλέστατη Νατάσσα Μποφίλιου θα παρουσιάσει μια απρόβλεπτη μουσική περιπλάνηση σε επιλεγμένα κομμάτια της δισκογραφίας της με τη χαρακτηριστική εναλλαγή συναισθημάτων που αποτελεί σήμα κατατεθέν των παραστάσεών της. Μαζί της θα είναι Θέμης Καραμουρατίδης στο πιάνο και τον 'Αρη Ζέρβα στο τσέλο. Η ερμηνεύτρια, που συμμετείχε και στην επίσημη τελετή παράδοσης του ΚΠΙΣΝ στο Ελληνικό Δημόσιο τον Φεβρουάριο του 2017, έρχεται αυτή τη φορά με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που εστιάζει στον πυρήνα της τέχνης και της διαδρομής της. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας έχει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.
duska_leon
O Leon of Athens με την Katerine Duska

Κλείσιμο
Μία ημέρα νωρίτερα, το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαΐου, θα έχουν με ευκαιρία να απολαύσουμε διαδικτυακά μία ακόμη ιδιαίτερη μουσική βραδιά με τις ερμηνείες της Katerine Duska και του Leon of Athens. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν ξεχωρίσει για το ταλέντο τους τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή μουσική σκηνή. Η συνεργασία τους ξεκίνησε με το τραγούδι “Better Love”, που συνέθεσαν με τον Σκωτσέζο τραγουδοποιό David Sneddon, με το οποίο η Katerine Duska εκπροσώπησε την Ελλάδα στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision. Ακολούθησε το ντουέτο «Άνεμος», το πρώτο τους τραγούδι με ελληνικό στίχο, που κατέκτησε σταθερή θέση στα playlists των ραδιοφώνων, φτάνοντας στο Top 3 του ελληνικού Spotify, ενώ μεγάλη επιτυχία γνώρισαν και οι πρόσφατες κυκλοφορίες τους “Sanctuary” και “Communication”. Οι δύο τραγουδοποιοί συναντιούνται στο ΚΠΙΣΝ για μια σπάνια μουσική εμφάνιση, παρασύροντάς μας σε μια stripped down συναυλία με αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, καθώς και διασκευές κομματιών που τους έχουν εμπνεύσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης