Τζέρι Στίλερ: Πέθανε ο δημοφιλής κωμικός και πατέρας του Μπεν Στίλερ

Τζέρι Στίλερ: Πέθανε ο δημοφιλής κωμικός και πατέρας του Μπεν Στίλερ

Σε ηλικία 92 ετών

Τζερι_Στιλερ
Ο διάσημος κωμικός Τζέρι Στίλερ, που διέγραψε μια σημαντική καριέρα πολλών δεκαετιών, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 92 ετών. Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσω Twitter γιος του, ο γνωστός ηθοποιός Μπεν Στίλερ γράφοντας συγκινημένος: «Ήταν ένας υπέροχος πατέρας και παππούς και ένας αφοσιωμένος σύζυγος».

Γεννημένος στο Μπρούκλιν το 1927, έγινε ευρέως γνωστός ως ηθοποιός μέσα από την συμμετοχή της δημοφιλέστατης τηλεοπτικής κωμικής σειράς «Seinfeld», που προβαλλόταν στο αμερικανικό κανάλι ABC για εννέα συνολικά σεζόν, από το 1989 έως 1998. Για τον ρόλο του στην εν λόγω σειρά μάλιστα ήταν υποψήφιος για βραβείο Emmy.

Κατά την διάρκεια της μακρόχρονης καριέρα του, ωστόσο, έπαιξε δεκάδες ρόλους τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο συνοδευόμενος, συχνά, από την επίσης ηθοποιό σύζυγό του, Anne Meara. Οι δυο τους γνωρίστηκε το 1953, παντρεύτηκαν την επόμενη χρονιά και δούλεψαν μαζί, για αρκετά χρόνια, σε κωμικά σόου του Λας Βέγκας. Το 2010, μάλιστα, παρουσίασαν στο διαδίκτυο τα κωμικά του νούμερα τα οποία διαδραματίζονταν μέσα στο διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη.
Η Anne Meara έφυγε από τη ζωή το 2015.

Ο Τζέρι Στίλερ, όμως, είχε παίξει και με τον γιο του, Μπεν Στίλερ σε αρκετές ταινίες μεταξύ των οποίων και το «The Heartbreak Kid» και «Zoolander».

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - Βρετανία: Η Γαλλία εξαιρείται από τους κανόνες της καραντίνας για τους «εισαγόμενους»

Η συγκινητική ανάρτηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής για τη Γιορτή της Μητέρας

Μεξικό: Φρίκη σε ομαδικό τάφο με 25 πτώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης