Οι Take That γράφουν καινούργιο τραγούδι για μια ταινία

Οι Take That γράφουν καινούργιο τραγούδι για μια ταινία

Στην ταινία θα ακούγονται και οι μεγάλες επιτυχίες τους από το παρελθόν

Take_That
Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού θαυμαστές των Take That. Όχι, τα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος δεν επανασυνδέονται τα τραγούδια τους, ωστόσο, θα αποτελέσουν το ιδανικό σάουντρακ μιας νέας ταινίας με τίτλο «Greatest Days».

Η ταινία, που θα σκηνοθετήσει η Κόκι Γκίντροκ, βασίζεται στο μιούζικαλ «The Band» που ανέβηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και ακολουθεί τμια ομάδα γυναικών που επανασυνδέονται, μετά από 25 ολόκληρα χρόνια, προκειμένου να παρακολουθήσουν μια συναυλία του αγαπημένου τους συγκροτήματος. Στο μιούζικαλ χρησιμοποιήθηκαν 16 συνολικά επιτυχίες του αγγλικού ποπ συγκροτήματος ενώ για τις ανάγκες της ταινίας θα γράψουν και ένα καινούργιο κομμάτι.

«Οι Take That είναι ενθουσιασμένοι με την ιδέα της ταινίας και συμμετέχουν σε κάθε βήμα» δήλωσε ο παραγωγός Ντάνι Πέρκινς στο Deadline υπογραμμίζοντας με νόημα: «Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα, για τα οποία πρέπει να ανησυχούμε αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό θα μπορέσει να φέρει χαρά εφόσον προχωρήσει».

Ανέφερε μάλιστα, ως παράδειγμα, την κινηματογραφική εκδοχή του «Mamma Mia!», που συνέπεσε με την οικονομικής κρίση του 2008, παρόλα αυτά έκανε πολλούς να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματά τους και να χαμογελάσουν.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει η και σεναριογράφος είναι ο Τιμ Φιρθ, ο οποίος έγραψε το σενάριο του μιούζικαλ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης