Στάχτη δέκα Ferrari 458 Italia σε τρεις μήνες! (video)

Στάχτη δέκα Ferrari 458 Italia σε τρεις μήνες! (video)

Τους τελευταίους τρεις μήνες έχουν καταγραφεί δέκα Ferrari 458 Italia που παραδόθηκαν στις φλόγες και καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Τους τελευταίους τρεις μήνες έχουν καταγραφεί δέκα Ferrari 458 Italia που παραδόθηκαν στις φλόγες και καταστράφηκαν ολοσχερώς. Έξι από τα ιταλικά supercar είχαν εμπλακεί σε ατυχήματα όπου πιθανώς να προκλήθηκε ανάφλεξη, τρία από αυτά έγιναν κυριολεκτικά στάχτη δίχως να υπάρχει προφανής λόγος ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ένα καταστράφηκε όταν ήταν σταθμευμένο στο παρκινγκ του αεροδρομίου του Heathrow (για το τελευταίο ερευνάται αν υπήρξε εξωγενής παράγοντας).

Οι ιθύνοντες της Ferrari κάνουν λόγο για οδηγικά λάθη στην περίπτωση των τροχαίων ατυχημάτων ενώ οι ειδικοί της εταιρίας μελετούν ήδη τα πορίσματα που προέκυψαν από αυτοψία των περιπτώσεων που προκλήθηκε αναίτια πυρκαγιά. Πάντως, η όλη κατάσταση δεν αναμένεται να επηρεάσει τις πωλήσεις της 458 Italia αφού η λίστα αναμονής ξεπερνά τα τρία χρόνια για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει το ιταλικό supercar των 570 PS!

ΣΧΟΛΙΑ (1)

tasoulis

"Ριμαδι" είναι η 458. Μην την αγοράσει κανένας...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

saudi-arabia-women-1000

Η Σαουδική Αραβία επέτρεψε επιτέλους στις γυναίκες να μπορούν να οδηγούν κι έτσι άρχισαν να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι και με τον νόμο από τις 24 Ιουνίου. Ήδη 10 γυναίκες έχουν αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης, ενώ άλλες 2.000 περιμένουν την τελική έγκριση.

hyundai-ix35-fuel-cell-1

Οι διαφημιστές θεωρούν ότι έχουν πετύχει το στόχο τους αν τα μηνύματά τους προκαλέσουν συζήτηση ή ακόμη και αντιδράσεις. Στην περίπτωση όμως του Hyundai ix35 Fuel Cell η εξέλιξη δεν ήταν η αναμενόμενη για την κορεατική εταιρεία.

screen-shot-2018-04-24-at-5-39-52-am-e1524562937445

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, αυτοκίνητο μάρκας Tesla εισέβαλε μέσα σε γυμναστήριο στην Florida των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.