Το… 300 της Chrysler και το Thema της Lancia!

Το… 300 της Chrysler και το Thema της Lancia!

Όπως είναι φυσικό την τιμητική τους στο Detroit θα έχουν οι αμερικανικές εταιρίες και ένα από τα «ντόπια» μοντέλα που θα κάνουν πρεμιέρα στην επερχόμενη έκθεση είναι το νέο 300. Μάλιστα, η πρεμιέρα θα είναι παγκόσμια και η ναυαρχίδα της Chrysler θα κυκλοφορήσε...

Το… 300 της Chrysler και το Thema της Lancia!
Όπως είναι φυσικό την τιμητική τους στο Detroit θα έχουν οι αμερικανικές εταιρίες και ένα από τα «ντόπια» μοντέλα που θα κάνουν πρεμιέρα στην επερχόμενη έκθεση είναι το νέο 300. Μάλιστα, η πρεμιέρα θα είναι παγκόσμια και η ναυαρχίδα της Chrysler θα κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά την άνοιξη του 2011. Όσον αφορά στην ευρωπαϊκή υπάρχουν σκέψεις για την διάθεση του αυτοκινήτου με τα σήματα της Lancia Thema προς τα τέλη του νέου έτους αν και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Ουσιαστικά δεν έχουμε να κάνουμε με ένα νέο μοντέλο αλλά με ένα επανασχεδιασμένο 300 που ήδη κυκλοφορεί. Έτσι, κάτω από το καπό αναμένεται να υπάρχει ο 3.6 V6 και ο 5.7 V8 με κίνηση στους πίσω τροχούς ή και στους τέσσερις. Αν τελικά δοθεί το πράσινο φως για την διάθεση του 300 ως Thema εκτιμάται πως θα δούμε και μικρότερα μηχανικά σύνολα που θα ταιριάζουν στις… ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Περισσότερα θα ξέρουμε στα μέσα Ιανουαρίου όταν θα ξεκινήσει η αμερικανική έκθεση.

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης