Ερχεται το ευρύχωρο Opel Astra...

Ερχεται το ευρύχωρο Opel Astra...

Τον Ιούνιο θα αρχίσουν οι παραγγελίες για το νέο Astra sedan, το οποίο θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στα τέλη Αυγούστου στην έκθεση της Μόσχας. Θα διατίθεται με επτά κινητήρες, τέσσερις βενζίνης και τρεις diesel. Η Opel ανακοίνωσε ότι με το sedan αμάξωμα ολοκληρώνεται η γκάμα

Ερχεται το ευρύχωρο Opel Astra...
Τον Ιούνιο θα αρχίσουν οι παραγγελίες για το νέο Astra sedan, το οποίο θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στα τέλη Αυγούστου στην έκθεση της Μόσχας. Θα διατίθεται με επτά κινητήρες, τέσσερις βενζίνης και τρεις diesel. Η Opel ανακοίνωσε ότι με το sedan αμάξωμα ολοκληρώνεται η γκάμα του εκπροσώπου της στην μικρομεσαία κατηγορία. Αυτό ίσως σημαίνει ότι το αναμενόμενο Astra cabrio θα λανσαριστεί με άλλο όνομα.

Το νέο Astra sedan θα κυκλοφορήσει και στη δυτική Ευρώπη, καθώς στην Opel εκτιμούν ότι σε αρκετές αγορές (όπως στη Γερμανία και την Ισπανία) υπάρχει ζήτηση για μικρομεσαία τετράθυρα μοντέλα, τα οποία είναι πιο προσιτά από τα αντίστοιχα αυτοκίνητα της μεσαίας κατηγορίας. Κύριος στόχος της γερμανικής εταιρείας με το νέο 4θυρο Astra είναι η αγορά της Ρωσίας, η οποία αναμένεται να γίνει η πρώτη σε πωλήσεις στην Ευρώπη το 2014. Θα περιμένουμε λοιπόν το μοντέλο και στην Ελλάδα.

Κλείσιμο
Το sedan αμάξωμα έχει μήκος 4,66 m, «φλερτάροντας» δηλαδή τη μεσαία κατηγορία. Με μεταξόνιο 2,68 m και όγκο πορτμπαγκάζ 460 lt. (90 περισσότερα από το 5θυρο Astra), είναι ξεκάθαρο ότι οι διαθέσιμοι χώροι για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους θα είναι το δυνατό του… όπλο. Και σχεδιαστικά όμως, το Astra sedan είναι αποδεκτό, θυμίζοντας ένα μικρότερο Insignia.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης