Το ανανεωμένο Peugeot 308

Το ανανεωμένο Peugeot 308

Εν όψει του σαλονιού της Γενεύης η Peugeot  έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία του φρεσκαρισμένου 308 που αφορά σε όλες τις εκδόσεις αμαξωμάτων (cabrio, SW κ.α.) του γαλλικού μοντέλου. H ειδοποιός διαφορά εντοπίζεται...

Το ανανεωμένο Peugeot 308
Εν όψει του σαλονιού της Γενεύης η Peugeot  έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία του φρεσκαρισμένου 308 που αφορά σε όλες τις εκδόσεις αμαξωμάτων (cabrio, SW κ.α.) του γαλλικού μοντέλου. H ειδοποιός διαφορά εντοπίζεται στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου όπου το… χαμόγελο της μάσκας έχει μικρύνει σε μέγεθος και γενικότερα έχει γίνει πιο κόμπακτ. Οι προφυλακτήρες έχουν επανασχεδιαστεί όπως και τα φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν LED ημέρας.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι μικρότερης έκτασης ενώ υπάρχουν νέοι συνδυασμοί αποχρώσεων και νέες επενδύσεις στο σαλόνι. Οι βελτιώσεις στα μηχανικά μέρη έχουν να κάνουν με την μείωση του βάρους έως 25 kg ευνοώντας ελαφρά την κατανάλωση ενώ οι τροχοί «φορούν» ελαστικά μειωμένης αντίστασης κύλισης.
Η γκάμα των κινητήρων παραμένει ως έχει ενώ σημαντικά προσθήκη είναι η διάθεση του e-HDi (σύστημα start/stop) που συνδυάζεται με σύστημα ανάκτησης ενέργειας. Δυστυχώς, προσφέρεται μόνο με έκδοση ντίζελ.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης