Ελληνικό Αυτοκίνητο του 2012: Πως ψήφισαν οι εκλέκτορες

Ελληνικό Αυτοκίνητο του 2012: Πως ψήφισαν οι εκλέκτορες

Το Fiat Panda πήρε πανηγυρικά τον τίτλο του «Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2012», ξεκινώντας με ένα καλό «παράσημο» την εμπορική του καριέρα στην Ελλάδα (από τις 3 Μαρτίου). Οι 29 εκλέκτορες έδωσαν συνολικά 168 ψήφους έναντι 148 του VW UP. Συνολικά από τα μέσα που ψήφισαν, μέσω των αυτοκινητικών συντακτών τους...

Ελληνικό Αυτοκίνητο του 2012: Πως ψήφισαν οι εκλέκτορες
Το Fiat Panda πήρε πανηγυρικά τον τίτλο του «Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2012», ξεκινώντας με ένα καλό «παράσημο» την εμπορική του καριέρα στην Ελλάδα (από τις 3 Μαρτίου).

Οι 29 εκλέκτορες έδωσαν συνολικά 168 ψήφους έναντι 148 του VW UP. Συνολικά από τα μέσα που ψήφισαν, μέσω των αυτοκινητικών συντακτών τους, το μικρό Ιταλικό μοντέλο πήρε το απόλυτο των ψήφων (το άριστα 10 δηλαδή) από το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και τον Τάκη Τρακουσέλλη, (που επέλεξε να ψηφίσει μόνο μικρά αυτοκίνητα), και το «Ράδιο 9 98,9» και τον Τάκη Πουρναράκη.

Από εκεί και πέρα ψηφίστηκε με τις περισσότερες ψήφους, από τα Autocar, Drive, ενώ τα AutoBild και 4Τροχοί έδωσαν περισσότερες ψήφους στο VW Up. To Car and Driver δε, έδωσε τις περισσότερες στο Ford Focus.

Αναλυτικά το πώς ψήφισαν τα μέσα στον παρακάτω πίνακα…

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης