Taycan και Model S μάχονται για τους χρόνους στο “Ρίνγκ”

Taycan και Model S μάχονται για τους χρόνους στο “Ρίνγκ”

Η προπαραγωγής Porsche Taycan έκανε ρεκόρ γύρου στο Nordschleife με 7 sec και 42 min. Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, ανταποκρίθηκε γρήγορα στέλνοντας ένα αναβαθμισμένο Model S στο Nurburgring προκειμένου να καταρρίψει το χρόνο της Porsche.

Porsche-Taycan-Nurb-tsiro-1000
Νωρίτερα είχαμε συλλάβει το Model S να διασχίζει την πράσινη κόλαση σε 7 sec και 23 min. Εάν ο χρόνος είναι ακριβής, η Tesla υπερείχε του χρόνου της Taycan κατά 19 sec. Εντούτοις, η Tesla δεν βιάζεται να πανηγυρίσει ακόμη, καθώς υπάρχει και η ισχυρότερη Taycan Turbo S η οποία θα μπει στο τερέν προκειμένου να κατεβάσει περαιτέρω τους χρόνους. Τα νέα επιβεβαιώθηκαν από τον Stefan Weckbach, αντιπρόεδρο της εταιρίας και υπεύθυνο για την Taycan. Αυτό σημαίνει ότι η ξαφνική εστίαση της Tesla στους χρόνους γύρου του Nurburgring θα μπορούσε να είναι μάταιη.



Ο Weckbach δεν σχολιάζει προς το παρόν έναν πιθανό χρόνο γύρου της Taycan Turbo S. Ωστόσο, η Porsche περιμένει την κίνηση της Tesla προκειμένου να έχει κυριολεκτικά τον τελευταίο λόγο. Φυσικά, υπάρχει και η πιθανότητα η Taycan Turbo S να μην είναι πολύ ταχύτερη στο Nurburgring από την Taycan Turbo. Η Turbo S αποδίδει 761 PS αντί για 680 PS της Turbo, η διαφορά είναι μόλις 2,5 sec. Αναμένουμε με αγωνία την κοκορομαχία…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης