Το Range Rover Evoque «μάγεψε» την Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το Range Rover Evoque «μάγεψε» την Αθηναϊκή Ριβιέρα

Με το μήνυμα “An Urban Legend” πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, την περασμένη Παρασκευή 12 Απριλίου, στο πλήρως ανακαινισμένο Four Seasons Astir Palace Vouliagmeni, η παρουσίαση του Νέου Range Rover Evoque, στην Ελλάδα.

range

Η ελληνική αντιπροσωπεία της βρετανικής φίρμας μας ξαφνιάζει και πάλι ευχάριστα διοργανώνοντας μια λαμπερή βραδιά για το νέο Range Rover Evoque. Oι Jaguar-Land Rover διανύουν την καλύτερη περίοδό τους παρουσιάζοντας συνεχώς νέα μοντέλα, με το ελληνικό management να κερδίζει την εμπιστοσύνη των Βρετανών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι Άγγλοι εμπιστεύτηκαν την παγκόσμια παρουσίαση του Range Rover Evoque στην ελληνική εισαγωγική εταιρεία που έφερε εις πέρας το event με μεγάλη επιτυχία.

Στην παρουσίαση του μοντέλου, στο Four Seasons Astir Palace Vouliagmeni, συμμετείχαν η Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα Kate Smith, Επιχειρηματίες, Στελέχη Πολυεθνικών Οργανισμών, Θεσμικοί Φορείς, Εκπρόσωποι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Στελέχη της Εισαγωγικής της Jaguar Land Rover στην Ελλάδα Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης