Η πλήρης γκάμα των επαγγελματικών Fiat

Η πλήρης γκάμα των επαγγελματικών Fiat

Στα πλαίσια της μεγαλύτερης έκθεσης επαγγελματικών οχημάτων της Ιταλίας, η Fiat Professional παρουσιάζει την πλούσια γκάμα των μοντέλων της, αλλά και τις υπηρεσίες της που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες των επαγγελματιών.

fiat

Η έκθεση “TranspotecLogitec” (21-24 Φεβρουαρίου), αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση της Ιταλίας με θέμα τα επαγγελματικά οχήματα και γενικότερα τις μεταφορές και τα logistics. Η Fiat Professional επιβεβαιώνει τη θέση της ως η πρώτη εταιρεία που δημιουργήθηκε ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών με ελαφρά επαγγελματικά οχήματα που ξεχωρίζουν για την απόδοση και τον έξυπνο σχεδιασμό τους. Χάρη και στη συνεργασία με εξειδικευμένους προμηθευτές, η Fiat Professional, είναι σε θέση να προσφέρει απόλυτα εξειδικευμένες λύσεις για ένα πολύ μεγάλο εύρος χρήσεων.

 

Στην έκθεση η μάρκα θα παρουσιάσει 14 οχήματα, τα οποία αναδεικνύουν την πλήρη γκάμα που καλύπτει από μικρά Van που βασίζονται σε επιβατικά οχήματα μέχρι μεγάλα Van που προσφέρουν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό εκδόσεων και άπειρες επιλογές μετασκευών. Παράλληλα διαθέσιμες είναι και εκδόσεις για τη μεταφορά επιβατών (minibus), όπως τα Ducato Minibus και το Talento Combi, ενώ το Doblo προσφέρει την επιλογή ειδικής μετασκευής για τη μεταφορά ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

 

Η Fiat Chrysler Automobiles, εδώ και 20 έτη είναι ο ηγέτης στην Ευρώπη όσον αφορά στην εξέλιξη, παραγωγή και διάθεση οχημάτων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG). Τα περισσότερα μοντέλα της Fiat Professional διαθέτουν εκδόσεις CNG, ενώ στην έκθεση το παρόν θα δώσουν το Ducato Minibus CNG και το Doblo Cargo CNG. Τα οχήματα CNG της Fiat Professional προσφέρουν μια εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον, αλλά και αποδοτική λύση. Η εργοστασιακή κατασκευή εξασφαλίζει κορυφαίο επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας, ενώ η χρήση CNG μειώνει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) κατά 43% και τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου (ΝΟx) κατά 94-95%.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης