Suzuki Swift: Να γιατί ξεχωρίζει

Suzuki Swift: Να γιατί ξεχωρίζει

Ένα αυτοκίνητο γίνεται δημοφιλές λόγω της συνολικής του εμφάνισης, σε συνδυασμό πάντα με την τιμή του αλλά και όσα έχει να προσφέρει στον τομέα των κινητήρων και του εξοπλισμού.

suzuki

Όμως πέραν του θετικού ή αρνητικού συνόλου, υπάρχουν πάντα μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Έτσι και στο νέο Suzuki Swift που έχουμε αυτές τις μέρες στα χέρια μας για δοκιμή, με την πρώτη επαφή εντοπίσαμε μερικά, μικρά στοιχεία στον εξωτερικό και εσωτερικό του κόσμο, που μας «κέρδισαν». Ας τα δούμε ένα προς ένα… Οι διακόπτες στο τιμόνι Εύχρηστοι και εργονομικά τοποθετημένοι, προσφέρουν αλλαγές σε ότι αφορά στην πληροφόρηση που έχεις σχετικά με το αυτοκίνητο αλλά και το ηχοσύστημα. Μπορεί να φαντάζει a priori δεδομένο αλλά το να μπορείς χωρίς να «ψάχνεσαι» και κάνοντας μόνο κινήσεις με τον αντίχειρά σου χωρίς να παίρνεις το χέρι από τη στεφάνη του τιμονιού, μόνο δεδομένο δεν είναι.

swift-mynight-c640

Η κατανάλωση του Boosterjet Ο 3κύλινδρος χιλιάρης υπέρ-τροφοδοτούμενος κινητήρας απόδοσης 112 ίππων, δεν υλοποιεί τις υποσχέσεις του μόνο σε ότι αφορά στη σπιρτάδα που δίνει στο ιαπωνικό μοντέλο. Από την πρώτη κιόλας ημέρα δοκιμής και παρότι το δεξί το πόδι είχε ενίοτε… βαρίδια, η κατανάλωση δεν έχει υπερβεί τα 5.5 lt/100 km, σε μία εποχή που συνήθως οι εργοστασιακές τιμές απέχουν παρασάγγας από τις πραγματικές καταναλώσεις.

swift-mynight-b640

Το κομμάτι από μαλακό υλικό στο ταμπλό Στη συγκεκριμένη κατηγορία η χρήση σκληρών πλαστικών είναι αναπόφευκτη. Όμως στο Suzuki Swift συναντάς και καλή προσαρμογή αλλά και ένα κομμάτι στο ταμπλό που… τα αλλάζει όλα. Είναι από μαλακό υλικό, σε χρώμα που έρχεται σε αντίθεση με το υπόλοιπο εσωτερικό και αποτελεί ξεχωριστή πινελιά στον καλαίσθητο εσωτερικό κόσμο.

swift-mynight-f640

Δυνάμωσε τη μουσική

Το ηχούστημα τεσσάρων ηχείων που διαθέτει ράδιο-cd, θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι, έχει απόδοση άνω του μέσου όρου της κατηγορίας. Ενώ στον ανταγωνισμό φοβάσαι να δυναμώσεις τη μουσική, στο νέο Swift το κάνεις δίχως δεύτερη σκέψη, απολαμβάνοντας εξαιρετικό ήχο.

swift-mynight-e640

Οι κρυμμένες χειρολαβές

Οι Ιάπωνες σήκωσαν μανίκια σε ότι είχε να κάνει με το σχεδιασμό του συγκεκριμένου μοντέλου. Ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζει είναι οι κρυμμένες χειρολαβές των πίσω θυρών, που βρίσκονται ψηλά, χωρίς να προεξέχουν και σε χρώμα που δένει αρμονικά με τον υπόλοιπο χαρακτήρα του οχήματος.

swift-mynight-a640

Διχρωμίες

Για να πάρουμε… πάρα από το παραπάνω, αυτός ο χαρακτήρας μπορεί να γίνει ιδιαιτέρως νεανικός χάρη στις επιλογές εξατομίκευσης που προσφέρει η Suzuki για το νέο Swift. Το διαθέτει με επτά επιλογές χρώματος αμαξώματος που συνοδεύονται από τέσσερις επιλογές διχρωμίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης