Ένα σκληροτράχηλο Nissan Navara

Ένα σκληροτράχηλο Nissan Navara

Με την ειδική έκδοση Navara OFF-ROADER AT32, το δημοφιλές pickup της Nissan αποκτά ακόμα περισσότερες δυνατότητες σε εκτός δρόμου κομμάτια.

Nissan_NAVARA_AT32__7_

 Στα στάνταρ χαρακτηριστικά του OFF-ROADER AT32 περιλαμβάνονται η ρυθμιζόμενη ανάρτηση που αυξάνει το ωφέλιμο ύψος κατά 20 χιλιοστά, η πλήρης προστασία του πατώματος και τα μεγαλύτερα ελαστικά. Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται  μια εξάτμιση τύπου snorkel για μεγαλύτερο βάθος βύθισης, καθώς και κλείδωμα του εμπρός διαφορικού.

 

Το Navara OFF-ROADER AT32 έχει σχεδιαστεί από την Arctic Trucks, μια Ισλανδική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή οχημάτων 4WD για αποστολές στα πιο δύσβατα εδάφη του κόσμου.

Κλείσιμο
Στο αισθητικό κομμμάτι η πιο σημαντική αναβάθμιση είναι η ανάρτηση του Navara, η οποία αυξήθηκε για να βελτιστοποιήσει την απόδοση προσφέροντας πρόσθετη απόσταση από το έδαφος που φθάνει   τώρα τα 243 χιλιοστά, σε σύγκριση με τα 223 χιλιοστά του στάνταρ Navara. Η μέγιστη γωνία προσέγγισης έχει αυξηθεί σε 35° (από 30,4°), ενώ η γωνία διαφυγής είναι στις 24° (από 22,2°).



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης