«Πύραυλος» τσέπης από τη Honda

«Πύραυλος» τσέπης από τη Honda

Με ένα νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο, η Honda μας αποκαλύπτει τα σχέδιά της σχετικά με τις γρήγορες εκδόσεις των μικρών μοντέλο της. 

hondasmallrs

Το «Small RS Concept», όπως το ονομάζει η Honda, παρουσιάζεται αυτές τις μέρες στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Ινδονησίας και μας δείχνει ότι υπάρχει χώρος για γρήγορες εκδόσεις και κάτω από το Civic Type R στην γκάμα.

Παρόλο που δεν γνωρίζουμε πολλά στοιχεία για το συγκεκριμένο project, από τις εικόνες φαίνεται πως το αμάξωμα έχει διαστάσεις που το κατατάσσουν στη μίνι κατηγορία και ταυτόχρονα, οι αισθητικές παρεμβάσεις έχουν στόχο να του προσδώσουν έναν πιο «αγωνιστικό» χαρακτήρα: πολλά σπόιλερς, μεγάλες ζάντες αλουμινίου, αεραγωγός πάνω στο καπό, μεγάλη αεροτομή και διαχύτης με δύο απολήξεις κάθετα τοποθετημένες.

Σχετικά με το μηχανικό σύνολο που βρίσκεται κάτω από το καπό του μοντέλου, η Honda δεν έχει ανακοινώσει κάτι προς το παρόν. Ωστόσο, ο νέος 1.000άρης τούρμπο i-VTEC της εταιρείας θα ταίριαζε απόλυτα με τον χαρακτήρα του Small RS Concept. Τέλος, να σημειώσουμε πώς «RS» εκδόσεις προσφέρει η Honda για το Jazz σε κάποιες χώρες της Ασίας, ενώ ακόμη δεν γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο πρωτότυπο θα περάσει στην παραγωγή.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης