Αποκάλυψη για το νέο Subaru Forester

Αποκάλυψη για το νέο Subaru Forester

H ιαπωνική φίρμα παρουσιάζει την 5η γενιά του δημοφιλούς SUV μοντέλου της. Το νέο Subaru Forester αποκαλύφθηκε στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

newforester1000

Xωρίς να ξεφεύγει από τα σχεδιαστικά πρότυπα της Subaru, το νέο Forester υιοθετεί μια πιο δυναμική αισθητική με το εμπρόσθιο μέρος να παραμένει το δυνατό του σημείο. Το ιαπωνικό SUV πατά πάνω στην νέα πλατφόρμα της εταιρείας, με τον κωδικό Global Platform, η οποία υπόσχεται μεγαλύτερη ακαμψία και καλύτερα στοιχεία οδικής συμπεριφοράς (εξοπλίζει επίσης τα νέα XV & Impreza).

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου η εικόνα είναι σαφώς πιο αναβαθμισμένη από το παρελθόν, έχουμε καλύτερα στοιχεία ευρυχωρίας & ποιότητας σύμφωνα με την Subaru. Σε τεχνολογικό επίπεδο το νέο Forester φέρει στάνταρ σε όλες του τις εκδόσεις το EyeSight για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ το παρόν δίνει και το νέο σύστημα DriverFocus που σχετίζεται με την αναγνώριση κόπωσης του οδηγού.

To τετρακίνητ μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Αμερικής με τον αναβαθμισμένο 2,5άρι ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα της εταιρείας, ο οποίος αποδίδει 182 ίππους και συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο CVT. Mέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα μηχανικά σύνολα με τα οποία θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα στην Ευρώπη.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης