Skoda: Θα φτιάξει τον αντίπαλο του Golf

Skoda: Θα φτιάξει τον αντίπαλο του Golf

Την θέση της στη μικρομεσαία κατηγορία θα προσπαθήσει να ισχυροποιήσει η Skoda, καθώς μέσα στην επόμενη χρονιά θα λανσάρει ένα νέο μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Rapid Spaceback.

newskoda

Τα νέα Kodiaq & Karoq αναβάθμισαν το image της Skoda και έτσι, στις προθέσεις των ανθρώπων της φίρμας είναι να λανσάρουν και άλλα μοντέλα που θα έχουν έναν πιο premium προσανατολισμό. Σύμφωνες με νέες πληροφορίες, εκτός των SUV & Crossover, στο στόχαστρο της εταιρείας μπαίνει πλέον και η μικρομεσαία κατηγορία, εκεί όπου η Skoda θέλει να λανσάρει ένα αυτοκίνητο που θα μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι στα Ford Focus & VW Golf.

 

Έτσι αναμένουμε ένα all new hatchback μοντέλο με δυναμική εμφάνιση, πολλές τεχνολογίες και υψηλή ποιότητα κατασκευής (μια πρώτη γεύση μπορούμε να πάρουμε από την κατασκοπευτική εικόνα του Auto Express που σας παρουσιάζουμε).

 

Σε αντίθεση με την υπάρχουσα γενιά, το νέο μικρομεσαίο θα βασιστεί στην πλατφόρμα MQB και δεν θα χρησιμοποιήσει την κωδική ονομασία Spaceback (επίσης δεν θα υπάρξει συνέχεια για την σεντάν έκδοση Rapid).

 

Στο εσωτερικό τώρα, θα έχουμε κατά πάσα πιθανότητα πολλές ομοιότητες το νέο Karoq, υψηλή ποιότητα κατασκευής με μαλακά πλαστικά και ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η εταιρεία στον τεχνολογικό τομέα.

Για την κίνηση της επόμενης γενιάς του μοντέλου της Skoda θα φροντίζουν μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου από τα 1.000 κυβικά εκατοστά, ενώ σε πολλές εκδόσεις θα υπάρξει συνδυασμός με υβριδικά συστήματα 48V για μεγαλύτερη οικονομία. Το λανσάρισμα αναμένεται μέσα στο 2019.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης