Saab: Πέντε νέα μοντέλα στα επόμενα τρία χρόνια

Saab: Πέντε νέα μοντέλα στα επόμενα τρία χρόνια

Η αντεπίθεση της ανεξάρτητης πλέον Saab έχει αρχίσει για τα καλά και οι Σουηδοί σχεδιάζουν ήδη τα επόμενα βήματά τους. Έτσι λοιπόν, μετά την πρόσφατη παρουσίαση του ολοκαίνουριου 9-5, το οποίο θα λανσαριστεί στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο...

Saab: Πέντε νέα μοντέλα στα επόμενα τρία χρόνια
Η αντεπίθεση της ανεξάρτητης πλέον Saab έχει αρχίσει για τα καλά και οι Σουηδοί σχεδιάζουν ήδη τα επόμενα βήματά τους. Έτσι λοιπόν, μετά την πρόσφατη παρουσίαση του ολοκαίνουριου 9-5, το οποίο θα λανσαριστεί στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο, στην παραγωγή θα μπει η station wagon έκδοση του μοντέλου το 2011. Την ίδια χρονιά θα γίνει η παρουσίαση και ενός εντελώς νέου αυτοκινήτου, του SUV 9-4Χ το οποίο θα κατασκευάζεται στο Μεξικό και θα αντικαταστήσει το 9-7Χ.
Το 2012 η Saab σχεδιάζει να παρουσιάσει το καινούριο 9-3, το οποίο αναμένεται να είναι το πιο εμπορικό μοντέλο της εταιρίας. Αυτό βεβαίως μέχρι το 2013, οπότε θα παρουσιαστεί το μικρότερο σύγχρονο Saab, το 9-2. Παράλληλα οι Σουηδοί έχουν δηλώσει ότι εξετάζουν και το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός ακόμη πιο μικρού αυτοκινήτου (9-1;), όμως ξεκαθαρίζουν ότι ακόμη δεν το έχουν εντάξει στα μελλοντικά τους σχέδια.
Η αισιοδοξία της νέας διοίκησης για το μέλλον της εταιρίας είναι διάχυτη και αυτό είχαμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε και στην πρόσφατη δημοσιογραφική παρουσίαση του 9-5.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης