Ετοιμάζεται το μικρό Land Rover

Ετοιμάζεται το μικρό Land Rover

Ο αυτοκινητικός… παπαράτσι συνέλαβε το καμουφλαρισμένο LRX να βολτάρει στους βρετανικούς δρόμους την ώρα που οι μηχανικοί πραγματοποιούν τις τελευταίες δοκιμές και βελτιώσεις.

Ετοιμάζεται το μικρό Land Rover
  •   Στο τελικό στάδιο της εξέλιξής του βρίσκεται το νέο κόμπακτ SUV της Land Rover
  •  Ντεμπούτο θα κάνει στο Παρίσι, θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο 2011
Κλείσιμο
  •  Είναι το πρώτο Land Rover που θα διατίθεται και σε δικίνητη έκδοση

Ο αυτοκινητικός… παπαράτσι συνέλαβε το καμουφλαρισμένο LRX να βολτάρει στους βρετανικούς δρόμους την ώρα που οι μηχανικοί πραγματοποιούν τις τελευταίες δοκιμές και βελτιώσεις. Το επίσημο ντεμπούτο του νέου Land Rover έχει προγραμματισθεί να γίνει στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού, αυτό το Σεπτέμβριο, επαναφέροντας την βρετανική εταιρία στην μεσαία premium κατηγορία των εκτός δρόμου μοντέλων.

Για την ώρα οι πληροφορίες μας λένε πως η ονομασία LRX είναι απλά ένας κωδικός και αυτή της έκδοσης παραγωγής παραμένει ακόμη «μυστική». Όπως και αν βαπτίσουν οι Βρετανοί το νέο τους κόμπακτ SUV αυτό θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Halewood και θα λανσαριστεί σε προσθιοκίνητες (2WD) και τετρακίνητες εκδόσεις (4WD). Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τον diesel των 2,2 lt (προέρχεται από τον όμιλο PSA) με τους 185 PS ενώ για την ώρα δεν υπάρχουν στοιχεία για την σειρά των βενζινοκινητήρων. Το νέο SUV της Land Rover θα κυκλοφορήσει στην αγορά από το νέος έτος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης