COTY 2012: Τα υποψήφια μοντέλα!

COTY 2012: Τα υποψήφια μοντέλα!

Η αντίστροφη μέτρηση για το "Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της Χρονιάς 2012» ξεκίνησε, όπως άλλωστε έχει ξεκινήσει και για το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς" για την Ελλάδα. Σε ότι αφορά τον Ευρωπαϊκό θεσμό ανακοινώθηκαν τα τελικά 35 υποψήφια μοντέλα, από τα οποία, ματ τις ψήφους των δημοσιογράφων, θα προκριθούν τα επτά...

COTY 2012: Τα υποψήφια μοντέλα!
Η αντίστροφη μέτρηση για το "Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της Χρονιάς 2012» ξεκίνησε, όπως άλλωστε έχει ξεκινήσει και για το "Ελληνικό" Αυτοκίνητο της Χρονιάς http://www.caroftheyear.gr/.
Σε ότι αφορά τον Ευρωπαϊκό θεσμό ανακοινώθηκαν τα τελικά 35 υποψήφια μοντέλα, από τα οποία, ματ τις ψήφους των δημοσιογράφων, θα προκριθούν τα επτά.
Από τους φιναλίστ θα βγει ο νικητής, ο οποίος θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο του 2012, σε αντίθεση με ότι γίνονταν μέχρι σήμερα, όπου ο νικητής αναδεικνύοντας Οκτώβριο με Νοέμβριο.
Κι επειδή στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν υπάρχει κρίση, στα προκριθέντα μοντέλα υπάρχουν και υπερπολυτελή όπως οι Porsche 911, BMW 6-Series, Mercedes ML-Class και SLK-Class, Audi A6, Ranger Rover Evoque κλπ.

Θυμίσουμε ότι πέρσι, τον τίτλο πήρε το ηλεκτρικό Nissan Leaf, το οποίο κράτησε τη… σημαία των ηλεκτρικών οχημάτων ψηλά. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και φέτος με τρία ηλεκτρικά μοντέλα. Τα Chevrolet Volt-Opel Ampera και Renault Kangoo-Fluence Z.E.

Κλείσιμο
Αναλυτικά η λίστα των προκριθέντων μοντέλων:
Audi A6
Audi Q3
BMW 1-Series
BMW 6-Series
Chevrolet Aveo
Chevrolet Orlando
Citroen DS4
Citroen DS5
Fiat Panda
Ford Focus
Honda Civic
Hyundai i40
Hyundai Veloster
Kia Picanto
Kia Rio
Lancia Ypsilon
Lexus GS
Mazda CX-5
Mercedes-Benz B-Class
Mercedes-Benz ML-Class
Mercedes-Benz SLK-Class
Opel Ampera/Chevrolet Volt
Opel Zafira Tourer
Peugeot 508
Peugeot 3008 HYbrid4
Porsche 911
Ranger Rover Evoque

Σ.σ. Η φωτογραφία είναι από τη Κοπεγχάγη όπου διεξάγεται η μαζική δοκιμή των προκριθέντων μοντέλων και προέρχεται από το facebook του Έλληνα εκλέκτορα κου Στράτη Χατζηπαναγιώτου, αναπληρωτή Διευθυντή των «4 Τροχών».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης