Η Prior Design δημιουργεί το Audi RS2 Coupe

Η Prior Design δημιουργεί το Audi RS2 Coupe

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που δεν μας αρέσει στο Audi RS2, είναι ότι κυκλοφόρησε αποκλειστικά σε μία μορφή. Ήταν αναμφισβήτητα το καλύτερο δυνατό στυλ αμαξώματος, ένα station, αλλά – και πάλι – δεν υπήρχε κουπέ.

Prior-design-audi-rs-2-coupe
Περίπου 25 χρόνια μετά την κυκλοφορία του θρυλικού RS2 Avant, κάποιος βρέθηκε και διόρθωσε αυτό το λάθος.
Τα παιδιά από την Prior Design σε συνεργασία με τον Jean Pierre Kraemer στο JP Performance και τον Dr. Rouven Mohr «Dr.

Αυτοί δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό RS2 Coupe βασισμένο στο Audi 80 B3, ένα πολύ δημοφιλές όχημα στην Ευρώπη τη δεκαετία του 1990. Όλη η δουλειά πήρε στην ομάδα τέσσερις μήνες και, τολμούμε να πούμε πως το αποτέλεσμα είναι κυριολεκτικά τρελό.

Η Prior Design αναφέρει ότι εμπνεύστηκε όχι μόνο από το RS2 Avant αλλά και από τις πιο πρόσφατες κατασκευές RS της Audi. Οι πιο προφανείς παρεμβολές στο πρωτότυπο είναι οι επεκτάσεις του αμαξώματος τόσο στο πίσω όσο και στο εμπρός μέρος. Το ρύγχος έχει τροποποιηθεί επίσης εκτενώς, και από ορισμένες γωνίες, το όχημα μοιάζει σχεδόν με αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Η Prior Design αναφέρει ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει ακριβώς 40 κομμάτια του συγκεκριμένου κιτ και θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες αργότερα αυτό το μήνα. Η εταιρεία βελτιώσεων έχει κυκλοφορήσει μόνο ψηφιακά σχέδια του συγκεκριμένου πακέτου μέχρι στιγμής και είμαστε πραγματικά πρόθυμοι να δούμε πως θα δείχνει στην πράξη ένα κανονικό αυτοκίνητο. Το video περιγράφει λεπτομερώς τη διαδικασία σχεδιασμού.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης