Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα τα νέα συλλεκτικά Abarth 595;

Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα τα νέα συλλεκτικά Abarth 595;

Ήρθαν στην Ελλάδα τα συλλεκτικά νέα Abarth 595 Monster Energy Yamaha και 595 Scorpioneoro.
Οι  δύο νέες ειδικές εκδόσεις, οι οποίες θα κατασκευαστούν σε μόλις 2.000 μονάδες.

Abarth_595MonsterYamaha
Εκπροσωπώντας τις δύο όψεις της Abarth, την οδηγική απόλαυση και το στιλ, τα νέα 595 Monster Energy Yamaha και 595 Scorpioneoro, αποτελούν δύο διαφορετικές προσεγγίσεις, χωρίς να χάνουν τον δυναμικό και sportive χαρακτήρα της Abarth.

Οι δύο νέες εντυπωσιακές ειδικές εκδόσεις, 595 Scorpioneore και 595 Monster Energy Yamaha, που παρουσιάστηκαν επίσημα την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, είναι διαθέσιμες και στην Ελληνική αγορά.

595 Scorpioneoro: Ο χρυσός «Σκορπίος»

Η παραγωγή του Abarth 595 Scorpioneoro που θα περιοριστεί στις 2.000 μονάδες, τιμά το θρυλικό A112 Abarth «Gold Ring», που έμεινε στην ιστορία με το προσωνύμιο «Targa Oro». Ένα πραγματικά σπάνιο αυτοκίνητο, το οποίο κατασκευάστηκε το 1979 σε μόλις 150 μονάδες, όλες σε μαύρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες και πλούσιο εξοπλισμό, όπως άλλωστε ορίζει η Ιταλική παράδοση των αυτοκινήτων «granturismo».

Η νέα ειδική έκδοση είναι εξίσου εντυπωσιακή και αποτελεί ένα συλλεκτικό μοντέλο, όπως πιστοποιεί και η ειδική πλακέτα που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Εκτός από το μαύρο χρώμα, διαθέσιμα είναι τρία ακόμα χρώματα (Podium Blue, Racing White και Record Gray), ενώ η ματ μαύρη οροφή με το σχέδιο «καρό σημαίας» συνδυάζεται ιδανικά με τα ανθρακί στοιχεία, όπως οι χειρολαβές, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και τα αεροδυναμικά στοιχεία στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα. Όλα τα παραπάνω συνυπάρχουν με τα στοιχεία σε χρυσό χρώμα, όπως ο σκορπιός στο καπό, το χρυσό σιρίτι και φυσικά οι χρυσές ζάντες των 17 ιντσών. Προαιρετικά διαθέσιμες είναι και ζάντες σε μαύρο χρώμα, με το κέντρο του τροχού να φιλοξενεί το σκορπιό σε χρυσό χρώμα.

Οι νέες συλλεκτικές εκδόσεις της Abarth είναι άμεσα διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά, με τιμές από 23.000 ευρώ (595 Monster Energy Yamaha ) και 23.700 ευρώ (595 Scorpioneoro).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης