Καύσιμα Shell και Ferrari: Πάνω από 70 χρόνια καινοτομίας

Καύσιμα Shell και Ferrari: Πάνω από 70 χρόνια καινοτομίας

Η Shell γιορτάζει πάνω από 70 χρόνια συνεργασίας με τη Ferrari –πάνω από 70 χρόνια κοινού πάθους για δυνατές επιδόσεις. Η συνεργασία ξεκινάει το 1947 καθιστώντας τη μία από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες συνεργασίες στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Shell-Ferrari-70Y_PressKit5_963x541_
Από το 2015, η σχέση μεταξύ της Shell και της Ferrari έγινε στενότερη από ποτέ καθώς από Τεχνική Συνεργασία επεκτάθηκε σε ουσιαστική Σύμπραξη Καινοτομίας με τη Shell να αναλαμβάνει να τροφοδοτεί τις ομάδες της Ferrari στη Formula 1. Η επέκταση της συνεργασίας αυτής οδήγησε και στο άνευ προηγουμένου 25% συνολικού κέρδους απόδοσης από τη χρήση καυσίμων και λιπαντικών της Shell για τη μονάδα ισχύος της Ferrari.

Αυτή η πολυετής τεχνική συνεργασία, βοήθησε τη Ferrari να γράψει μια ιστορία μοναδικών επιτυχιών και έδωσε στη Shell τη δυνατότητα να δημιουργήσει καύσιμα και λιπαντικά κορυφαίας απόδοσης και υψηλής τεχνολογίας που εμπιστεύονται καθημερινά εκατομμύρια οδηγοί σε όλο τον κόσμο.

Χάρη στις καινοτομίες και τις γνώσεις μέσα από τη συνεργασία με τη Ferrari, η Shell ανέπτυξε και κυκλοφόρησε τη Shell V-Power το 1998. Η premium αυτή βενζίνη ήταν, και εξακολουθεί να είναι, διαθέσιμη σε πελάτες παγκοσμίως και σήμερα περιέχει το 99% του ίδιου τύπου ενώσεων με το αγωνιστικό καύσιμο που χρησιμοποιείται από τη Ferrari στην πίστα.

Το 2019, σε συνεργασία με τη Ferrari, η Shell ανέπτυξε τη Shell V-Power 98 οκτανίων. Η βενζίνη Shell V-Power 98 οκτανίων δημιουργήθηκε με στόχο να μεγιστοποιήσει την απόδοση των οχημάτων, από την πίστα αγώνων έως τον δρόμο και υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. Η μοναδική προηγμένη σύνθεσή της είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει ακόμα περισσότερη ισχύ και προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει τα ειδικά χαρακτηριστικά που βοηθούν τον κινητήρα να αποδίδει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, ανεξάρτητα από τον τύπο του αυτοκινήτου, τον τύπο οδήγησης ή του δρόμου.

Η βενζίνη Shell V-Power 98 οκτανίων προστατεύει τον κινητήρα του αυτοκινήτου από την εκκίνηση και για κάθε χιλιόμετρο. Η τεχνολογία DYNAFLEX με τα πρόσθετα που περιέχει βοηθάει στην απομάκρυνση έως και του 80% των ιζημάτων, τα οποία μειώνουν την απόδοση του κινητήρα συμβάλλοντας έτσι στην ανάκτηση της ισχύος του. Επίσης, το συστατικό μείωσης τριβών, μειώνει τις τριβές άμεσα στο εσωτερικό της μηχανής, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας στους τροχούς, από την πρώτη κιόλας στιγμή που γεμίζετε το αυτοκίνητό σας είτε πρόκειται να βγείτε εκτός πόλης είτε βρίσκεστε στην κίνηση.

Δείτε το τηλεοπτικό spot:

SHELL & FERRARI: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
Κλείσιμο

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης