Αποκάλυψη: Η νέα Husqvarna Nuda 900R

Αποκάλυψη: Η νέα Husqvarna Nuda 900R

Με απόδοση που  ξεπερνά τους 100 ίππους και συνολικό βάρος στα 175 κιλά αναμένεται να βάλει φωτιά στην άσφαλτο…

Συνωστισμός στις πισίνες
Αποκάλυψη: Η νέα Husqvarna Nuda 900R
Η Σουηδική εταιρία, που φημίζεται κυρίως για την παραγωγή motocross και enduro μοτοσυκλετών, παρουσίασε μια μοτοσυκλέτα δρόμου που εξελίσσεται εδώ και αρκετό καιρό, και βασίζεται πάνω στον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα  της BMW F800GS, δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο της Nuda 900R  σε δράση.

Ο κινητήρας έχει ανασκευαστεί στα 900 κ.εκ , η απόδοση ξεπερνά τους 100 ίππους,  ροπή πάνω από  100nm και με συνολικό βάρος 175 κιλά αναμένεται να βάλει φωτιά στην άσφαλτο.

Σχεδιαστικά η Nuda 900R δίνει μια γεύση από Supermoto, με τα γνώριμα χρώματα της εταιρίας σε μαύρο-άσπρο-κόκκινο ,  επιθετική σχεδίαση με πολλές καμπύλες αλλά και μικρές διαστάσεις, καθιστώντας την μοναδική, ενώ την παράσταση κλέβει η ακραία αισθητική του εμπρόσθιου φωτιστικού σώματος.

Η πρόθεση ήταν να δημιουργηθεί μια λιτή μοτοσυκλέτα χωρίς πολλά περιφερειακά και ηλεκτρονικά καλούδια, μια ¨Σπαρτιάτικη¨ φιλοσοφία που επικεντρώνεται στην οδική απόλαυση και μόνο. Έτσι χρησιμοποιήθηκαν μόνο ακριβά αξεσουάρ που θα εκπλήρωναν αυτό το σκοπό, όπως το ανεστραμμένο πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι 48mm της Sachs εμπρός, και το επίσης πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ της Ohlins πίσω. Όσον αφορά το σύστημα πέδησης χρησιμοποιήθηκαν ακτινικές τετραέμβολες δαγκάνες της Brembo.

Δεν έγινε ακόμα γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει στις Ευρωπαϊκές αγορές η ποιο θα είναι το αντίτιμο της απόκτησης της, αλλά το σίγουρο είναι ότι η πρώτη μοτοσυκλέτα δρόμου της Husqvarna αναμένεται να είναι συναρπαστική…
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης