Σοκαρισμένη η κοινότητα της F1 από το ατύχημα του Σουμάχερ!

Σοκαρισμένη η κοινότητα της F1 από το ατύχημα του Σουμάχερ!

Ο 45χρονος Γερμανός πρωταθλητής, πρώην πιλότος της F1, υπεβλήθη χτες σε εγχείρηση στο κεφάλι μετά από τραυματισμό του ενώ έκανε σκι.

Σοκαρισμένη η κοινότητα της F1 από το ατύχημα του Σουμάχερ!
 Βρίσκονταν στις Γαλλικές Άλπεις και επιχειρούσε εκτός πίστας σε αχαρτογράφητο σημείο μαζί με το 14χρονο γιό του. Φορούσε κράνος το οποίο πιθανόν τον προφύλαξε από χειρότερες καταστάσεις. Αρχικά διατηρούσε τις αισθήσεις του, μετέπειτα όμως η εσωτερική αιμορραγία τον έριξε σε κώμα και απαιτήθηκε άμεση επέμβαση. Αναμένοντας νεότερα για την εξέλιξη της μετεγχειρητικής κατάστασης του οι συνάδελφοι και φίλοι στη F1, είναι λογικά σοκαρισμένοι.

Ο άλλοτε teammate του στη Ferrari, Φελίπε Μάσα που επίσης είχε σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι το 2009 στην Ουγγαρία,  έγραψε: " Προσεύχομαι στο Θεό για σένα αδερφέ μου, να σε προστατέψει.  Εύχομαι ταχεία ανάρρωση".

Κλείσιμο
Ο άλλοτε teammate του στη Benetton, Μάρτιν Μπράντλ τιτίβισε:
" Έλα Μίκαελ περιμένουμε όλοι από σένα μια απόδοση ανάλογη αυτή που είχες όταν κέρδιζες αγώνες οδηγώντας σε ρυθμό δοκιμών. Μπορείς να το κάνεις".  Πρόσθεσε επίσης ότι ο Σουμάχερ ήταν ένας "τρελός διάβολος που έκανε αλεξίπτωτο και έτρεχε με μηχανές".

Ο Τζένσον Μπάτον συμπλήρωσε:
"Οι σκέψεις μου είναι στο Σουμάχερ αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Μίκαελ περισσότερο απ' όλους μας έχει το σθένος να το ξεπεράσει όλο αυτό".

Ο Σουμάχερ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και νεότερο ανακοινωθέν για την κατάστασή του αναμένεται στις 12:00 ώρα Ελλάδος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης