Αλόνσο: Ανοιχτή η μάχη του τίτλου!

Αλόνσο: Ανοιχτή η μάχη του τίτλου!

Ο Ισπανός πρωταθλητής έχει αποδείξει πως δεν το βάζει ποτέ κάτω. Χτες στην Ινδία παρότι εκκινούσε από την 5η θέση έδωσε συγκλονιστική μάχη και κατόρθωσε να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες από τη νίκη του Φέτελ.

Αλόνσο: Ανοιχτή η μάχη του τίτλου!
Ο Ισπανός πρωταθλητής έχει αποδείξει πως δεν το βάζει ποτέ κάτω. Χτες στην Ινδία παρότι εκκινούσε από την 5η θέση έδωσε συγκλονιστική μάχη και κατόρθωσε να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες από τη νίκη του Φέτελ. Η διαφορά μεταξύ των δυο μονομάχων είναι στους 13 βαθμούς ενώ απομένουν 75 να μοιραστούν στους τρεις τελευταίους αγώνες του Νοεμβρίου που φυσικά θα είναι τρεις τελικοί!

Μιλώντας για τη μάχη του τίτλου μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα ο Αλόνσο σημείωσε:
Κλείσιμο
«Δεν άλλαξε τίποτα σ’ αυτό τον αγώνα. Απομένουν 75 βαθμοί, είμαστε 13 βαθμούς πίσω και πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν είμαστε αρκετά γρήγοροι ειδικά το Σάββατο αλλά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση στο Άμπου Ντάμπι ή τις ΗΠΑ. Είδατε τι έγινε με το KERS του Γουέμπερ αυτό μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε, οπότε είμαι αισιόδοξος. Απομένουν τρεις αγώνες και στόχο έχουμε τον τίτλο. Πρέπει να μειώσουμε τη διαφορά στους βαθμούς. Θα ήταν ωραία να τερματίσω μπροστά από το Φέτελ στο Άμπου Ντάμπι και ακόμα καλύτερα να κερδίσω. Για να συμβεί αυτό πρέπει να βελτιωθούμε αλλιώς δεν είμαστε σε θέση να πάρουμε νίκη. Πιστεύω ότι στη Βραζιλία στο φινάλε θα είμαστε ανταγωνιστικοί και ελπίζω χαρούμενοι. Για μας ήταν καλά νέα ότι αποδειχτήκαμε ικανοί να κινηθούμε στον ίδιο ρυθμό με τις Red Bull και να κερδίσουμε τη μια από τις δυο».

To GP του Άμπου Ντάμπι είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή και θα μεταδοθεί απευθείας από τον Alpha (14:00).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης