McLaren: Καμιά ανησυχία για Χάμιλτον

McLaren: Καμιά ανησυχία για Χάμιλτον

Ο επικεφαλής της ομάδας, Μάρτιν Ουίτμαρς δεν βλέπει κάποιο λόγο ανησυχίας να απορρέει από την εκκρεμότητα που υπάρχει με την ανανέωση του συμβολαίου του Λιούις Χάμιλτον.

McLaren: Καμιά ανησυχία για Χάμιλτον
Ο επικεφαλής της ομάδας, Μάρτιν Ουίτμαρς δεν βλέπει κάποιο λόγο ανησυχίας να απορρέει από την εκκρεμότητα που υπάρχει με την ανανέωση του συμβολαίου του Λιούις Χάμιλτον.

Όπως ίσως γνωρίζετε ο 27χρονος πιλότος που κέρδισε στον τελευταίο αγώνα πριν την καλοκαιρινή ανάπαυλα στην Ουγγαρία έχει πολυετές συμβόλαιο με την βρετανική ομάδα που λήγει φέτος στο τέλος της χρονιάς. Προφανώς αρκετές ομάδες θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν πιλότο της δυναμικής του Χάμιλτον. 

Μιλώντας σχετικά ο Μάρτιν Ουίτμαρς υποβάθμισε το θέμα: «Δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα εδώ. Μπορεί για τον Τύπο να είναι μια συναρπαστική πηγή ερωτήσεων και θεμάτων αλλά δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Έχουν γίνει με το Λιούις τρεις συζητήσεις εις βάθος. Τον γνωρίζω από 11 ετών και είμαστε πιο κοντά από ποτέ. Οι συζητήσεις έχουν φτάσει στην κοινή αντιμετώπιση του ανταγωνισμού στο μέλλον στο πως θα διεκδικήσουμε νίκες και πρωταθλήματα. Η ανανέωση του συμβολαίου του είναι ένα θέμα σχετικά άμεσο. Αν ο Λιούις θέλει να μείνει στην ομάδα όπως μου έχει πει πρέπει να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Εφόσον εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε σ’ αυτή την ομάδα πρέπει επίσης να κινηθούμε προς την πλευρά του. Εφόσον το θέλουμε και οι δυο είναι κάτι που εύκολα θα πραγματοποιηθεί και δεν αξίζει να στρέψουμε εκεί την προσοχή μας και να αποπροσανατολιστούμε από το στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να είμαστε ανταγωνιστικοί στους αγώνες».
Κλείσιμο

Όσον αφορά στις διακυμάνσεις της απόδοσης του Χάμιλτον που παρατηρήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν ο Ουίτμαρς θεωρεί πως ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του: « Αν αναλύσει κανείς προσεκτικά τις ενέργειες και τα αποτελέσματα δεν μπορεί παρά να καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο Λιούις είναι σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι. Για μας που τον ξέρουμε χρόνια έχει ενδιαφέρον η παρατήρηση των κύκλων ωρίμανσης που διανύει, σήμερα ψυχικά είναι πιο δυνατός από ποτέ. Αντιμετωπίζει πραγματικά μεγάλες προκλήσεις και για τα δικά του πολύ υψηλά στάνταρ η περσινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Αλλά παραμένει παθιασμένος με τους αγώνες και επιθυμεί διακαώς να σημειώσει περισσότερες νίκες».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης