Έχει επιλογές εκτός McLaren ο Χάμιλτον;

Έχει επιλογές εκτός McLaren ο Χάμιλτον;

Φέτος είναι η τελευταία χρονιά που έχει συμβόλαιο με τη McLaren και οι επιλογές του για το 2013 δεν είναι πολλές, είτε θα το ανανεώσει είτε θα πάει στη Mercedes εφόσον ο Σουμάχερ αποφασίσει να αποχωρήσει ξανά.

Τρισέ προς ΗΠΑ: «Στηρίξτε το δολάριο»!
Έχει επιλογές εκτός McLaren ο Χάμιλτον;
Ο 27χρονος Βρετανός πρωταθλητής έκανε ντεμπούτο στη F1 το 2007 με τα χρώματα της McLaren. Την επόμενη χρονιά πήρε τον τίτλο με τα χρώματα της Βρετανικής ομάδας και από τότε έχει καταφέρει να κερδίσει άλλες εννιά φορές.

Φέτος είναι η τελευταία χρονιά που έχει συμβόλαιο με τη McLaren και οι επιλογές του για το 2013 δεν είναι πολλές. Είτε θα το ανανεώσει είτε θα πάει στη Mercedes εφόσον ο Σουμάχερ αποφασίσει να αποχωρήσει ξανά. Η Red Bull  θα διατηρήσει τους ίδιους οδηγούς ενώ για λόγους που αφορούν και στην παρουσία του Αλόνσο εκεί, ο Χάμιλτον δεν βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές της Ferrari εφόσον η Ιταλική ομάδα αποφασίσει να αντικαταστήσει το Μάσα.

Κλείσιμο
Ο έγχρωμος πιλότος μιλώντας στο Ρώσικο πρακτορείο ειδήσεων R –Sport αποκάλυψε:
«Δεν έχουμε καθίσει να συζητήσουμε το θέμα ακόμη αλλά είμαι σίγουρος ότι κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής ανάπαυλας είναι μια ευκαιρία να σχηματίσουμε ένα πλαίσιο. Είναι ένα χρονικό διάστημα που υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία και μπορούμε εύκολα να πάρουμε μια σωστή απόφαση. Σε κάθε περίπτωση οι όποιες αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται σε μακροπρόθεσμη βάση και δεν επηρεάζονται από πρόσκαιρες καταστάσεις. Η σχέση μου με τη McLaren είναι μεγάλης διάρκειας ήδη βρισκόμαστε μαζί από τότε που ήμουν 13 χρονών οπότε έχουν περάσει 14 χρόνια. Δεν μπορούν κάποιες λεπτομέρειες να αλλοιώσουν την συνολική εικόνα. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να λογαριάσω, αυτή η ομάδα με υποστήριξε και μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στη F1. Αλλά ξέρετε θέλω να κερδίζω. Πλέον δεν είμαι τόσο νέος και πρέπει να σιγουρευτώ για το επόμενο βήμα ώστε η καριέρα μου να έχει την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Πρέπει να σιγουρευτώ ότι θα συνεχίσω να κερδίζω. Γι’ αυτό υπάρχω, προπονούμαι και δουλεύω καθημερινά. Φέτος ήμουν έτοιμος να κερδίσω κάθε αγώνα και έπρεπε να έχουμε κερδίσει περισσότερες φορές. Ο ρυθμός εξέλιξής μας δεν είναι όσο γρήγορος χρειάζεται σε σχέση με κάποιες άλλες ομάδες. Θα παρουσιάσουμε μια μεγάλη βελτίωση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Χόκενχάιμ, ας ελπίσουμε πως θα λειτουργήσει θετικά και θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε την ανταγωνιστικότητά μας».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης