Σκληρή κριτική από τον Πετρόφ!

Σκληρή κριτική από τον Πετρόφ!

Ο Ρώσος πιλότος της Renault μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι της πατρίδας του άσκησε δριμεία κριτική στα πεπραγμένα της ομάδας, ειδικά από το γερμανικό GP...

Σκληρή κριτική από τον Πετρόφ!
Ο Ρώσος πιλότος της Renault μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι της πατρίδας του άσκησε δριμεία κριτική στα πεπραγμένα της ομάδας, ειδικά από το γερμανικό GP και μετά όπου η συγκομιδή βαθμών εδώ και 8 αγώνες είναι μόλις 6 βαθμοί.

Σε μια μακροσκελή συνέντευξή του στο “Russia 2” ο 27χρονος πιλότος είπε μεταξύ άλλων: «Δεν επιτρέπεται από το συμβόλαιό μου να μιλήσω αρνητικά για την ομάδα. Πολλά όμως έχουν ήδη γραφτεί στον Τύπο. Κριτική ασκείται σε μας τους οδηγούς αλλά δείτε πόσες φορές έχουμε χάσει θέσεις και βαθμούς λόγω εσφαλμένης στρατηγικής. Έχουμε πέσει πίσω στην κατάταξη λόγω λάθος στρατηγικής σε 10 αγώνες. Χάνουμε έδαφος συνεχώς και παρότι απαγορεύεται δεν μπορώ να συνεχίσω να κρατώ το στόμα μου κλειστό. Θα σκάσω αν τα κρατήσω μέσα μου άλλο. Στο ξεκίνημα της χρονιάς στους πρώτους πέντε με έξι αγώνες ήμασταν ανταγωνιστικοί. Πηγαίναμε πιο γρήγορα από τις Mercedes και ακολουθούσαμε τις Ferrari.  Στους πρώτους έξι αγώνες ήταν εύκολο να μπούμε στο Q3. Αλλά μετά η εξέλιξη δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Η διάταξη με τις εξατμίσεις που βγαίνουν εμπρός δεν απέδιδε και έτσι βρεθήκαμε σε δύσκολη κατάσταση. Στην πραγματικότητα το μονοθέσιο έχει παραμείνει ίδιο με το ξεκίνημα της  χρονιάς».

Κλείσιμο
Όσον αφορά στη νέα χρονιά ο Πετρόφ είναι ξεκάθαρος:
«Έχω συμβόλαιο με την ομάδα. Αλλά όπως ξέρετε ακόμη και ο πρωταθλητής Κίμι Ράικονεν βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να αποχωρήσει αμειβόμενος με ένα υψηλό ποσό.  Είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσεις σ’ αυτό το χώρο αν κάποιος υψηλά ιστάμενος θέλει να σε διώξει».

Θυμίζουμε ότι ο Πετρόφ βοηθά οικονομικά την ομάδα με την παρουσία πολλών αποκλειστικών χορηγών
και δεν αμείβεται απ’ αυτή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης