Χάμιλτον: Πάει για νίκη εντός έδρας!

Χάμιλτον: Πάει για νίκη εντός έδρας!

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής το 2008 ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αγώνα της πατρίδας του στην ανανεωμένη πίστα του Σίλβερστον.

Χάμιλτον: Πάει για νίκη εντός έδρας!
Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής το 2008 ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αγώνα της πατρίδας του στην ανανεωμένη πίστα του Σίλβερστον.

Ο Χάμιλτον θεωρεί ότι θα είναι σε θέση να δώσει μάχη για την πρώτη θέση,
Κλείσιμο
την απαγόρευση της χαρτογράφησης
που εξασφάλιζε απρόσκοπτη ροή καυσαερίων στο πάτωμα του μονοθεσίου ακόμη και όταν ο οδηγός δεν πατούσε το γκάζι.

Αναπολώντας τις καλύτερες στιγμές του στο Σίλβερστον ο 26χρονος οδηγός
στέκεται στη νίκη που πήρε εκεί το 2008: «Η νίκη μου στο Σίλβερστον αποτελεί μια από τις πιο γλυκές αναμνήσεις της καριέρας μου. Θα την κουβαλάω πάντα μαζί μου. Φέτος θα αγωνιστούμε στον ανανεωμένο Σίλβερστον έχουν αλλάξει πολλά τόσο στα πάντοκ όσο και στην πίστα. Αυτό που ελπίζω να παραμείνει ίδιο είναι το πάθος των θεατών πρόκειται για ένα από τα πιο σπουδαία συστατικά του Βρετανικού GP».

Μιλώντας για τον ανταγωνισμό και τις αλλαγές κανονισμών ο Χάμιλτον τόνισε: «Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα επηρεαστούν οι ομάδες από τις αλλαγές και αν θα υπάρξει ανατροπή στους συσχετισμούς δυνάμεων. Οι μηχανικοί μας θα έχουν πολύ δουλειά για να προσαρμόσουν το μονοθέσιο. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Σίλβερστον είναι μια από τις καλύτερες πίστες στον κόσμο. Θεωρώ ότι η χρήση των KERS – DRS φέτος θα οδηγήσει σ’ ένα από τα καλύτερα Βρετανικά GP όλων των εποχών».

Από την πλευρά του ο teammate του Λιούις Χάμιλτον, Τζένσον Μπάτον δεν έχει ακόμη ανέβει στο βάθρο στον αγώνα της πατρίδας του: «Ο καλύτερος τερματισμός μου στο Σίλβερστον είναι η 4η θέση. Έχουν βρεθεί εκεί δυο φορές το 2004 και το 2010. Πέρυσι δεν τα είχα πάει καλά στις δοκιμές και έδωσα μεγάλη μάχη για να βρεθώ εκεί. Μολονότι δεν με πάει η συγκεκριμένη πίστα ανυπομονώ για το φετινό αγώνα. Έχουμε νέα ευθεία εκκίνησης τερματισμού, νέα πρώτη στροφή, νέα paddock και pit. Πιστεύω ότι όλοι οι επισκέπτες θα συμφωνήσουν ότι πλέον το Σίλβερστον είναι μια από τις αρτιότερες πίστες στον κόσμο».

Το Σίλβερστον θα φιλοξενήσει φέτος για 45η φορά το Βρετανικό GP που θα μεταδοθεί απευθείας από τον Alpha την ερχόμενη Κυριακή στις 14:00 ώρα Ελλάδος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης