Το pick up της Hyundai θα είναι έτοιμο το 2021

Το pick up της Hyundai θα είναι έτοιμο το 2021

Το Santa Cruz, το νέο pick up που έχει παρουσιάσει ως πρωτότυπο η Hyundai, θα περάσει στην παραγωγή ως ένα εναλλακτικό lifestyle ημιφορτηγό, το 2021 στις ΗΠΑ.

 

Hyundai_SantaCruz_boi_3

Το μοντέλο που είχε αποκαλύψει η Hyundai το 2015 ως πρωτότυπο στην έκθεση του Ντιτρόιτ, όπως όλα δείχνουν πλησιάζει στο να μπει στην παραγωγή. Πρόκειται για ένα pick up που θα πλασαριστεί για παραγωγή στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ και θα προωθηθεί στις αγορές μέσα στο 2021. Από το 2015 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε ως πρωτότυπο, το Santa Cruz έγινε πάρα πολλές φορές η αφορμή για σενάρια σχετικά με το μέλλον της Hyundai στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Το Santa Cruz θα έχει το ρόλο περισσότερο life style πρότασης, με την τετρακίνηση να είναι στάνταρ προκειμένου να μπορεί να υποστηρίξει το δραστήριο τρόπο ζωής των νέων στους οποίους κατά βάση θα απευθύνεται. Σημαντικό είναι επίσης το ότι η Hyundai θα δαπανήσει ένα ποσό της τάξης των 410 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου οι εγκαταστάσεις της στο εργοστάσιο της Αλαμπάμα, να μπορέσουν να υποστηρίξουν τη νέα γραμμή παραγωγής που θα απαιτηθεί για το μοντέλο.

Σε ότι αφορά τις θέσεις εργασίας, υπολογίζεται πως στο εργοστάσιο θα προκύψουν 200 νέες, ενώ στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται το εργοστάσιο, εκεί που  έχουν έδρα πολλές συνεργαζόμενες εταιρείες, οι νέες θέσεις εργασίας θα φτάσουν συνολικά τις 1.000.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης