Έτσι θα είναι το Ford Mach E

Έτσι θα είναι το Ford Mach E

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το τελευταίο διάστημα η ψηφιακή απεικόνιση μιας πιθανής εκδοχής του Mach E, του ηλεκτρικού SUV της Ford που είναι εμπνευσμένο από την Mustang.

Ford-Mustang-Mach-E_2345654
Το ηλεκτρικό SUV με τον πιθανότατα σπορ χαρακτήρα που θα χαρίζει συσχετισμός με την Mustang, είναι ένα από πλέον αναμενόμενα μοντέλα της Ford. Μετά λοιπόν και από την κυκλοφορία κάποιων σκίτσων που μας προϊδέαζαν για λεπτομέρειες που θα έχει το Mach E – όπως θα ονομάζεται –, στο ομώνυμο forum (MachEForum) που έχει δημιουργηθεί για το επερχόμενο μοντέλο δημοσιεύτηκε η εικονική απεικόνιση μιας πιθανής εκδοχής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται το ψηφιακό σχέδιο έχει βασιστεί σε κάθε λογής λεπτομέρειες που έχουν κυκλοφορήσει ή διαρρεύσει έως σήμερα σχετικά με το μοντέλο. Χαρακτηριστικά στοιχεία της σιλουέτας είναι μεταξύ άλλων το τελείωμα της οροφής το οποίο διατηρεί τη fastback γραμμή της Mustang αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει την διαμόρφωση ενός αξιόλογου χώρου για τους πίσω επιβάτες και τις αποσκευές.

Αρκετά στοιχεία από τη Mustang έχουν ενσωματωθεί και στο σχεδιασμό του εμπρός μέρους με πιο χαρακτηριστική τη σιλουέτα των φώτων αλλά και τα έντονα νεύρα στο καπό. Πάντως ενδεικτικό του συγκεκριμένου μοντέλου είναι η μεγάλη συμπαγής μάσκα στην οποία φυσικά φιλοξενείται το κλασικό πόνι της Mustang. Πάντως το αν το συγκεκριμένο σχέδιο είναι κοντά ή απέχει αρκετά από την μορφή που θα έχει τελικά το αυτοκίνητο είναι κάτι που θα γνωρίζουμε αρκετά σύντομα καθώς η αποκάλυψη του μοντέλου αναμένεται να γίνει στο πλαίσιο της προσεχούς έκθεση του Λος Άντζελες μέσα στο Νοέμβριο.

Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από την εμφάνιση η Ford έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών καθώς εκτός από το πακέτο των πικάντικών επιδόσεων και του ανάλογου οδηγικού ύφους που υπόσχεται η άμεση σχέση με τη Mustang, έχει επιπλέον ανακοινωθεί πως η αυτονομία του αυτοκινήτου θα πλησιάζει τα 500 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης