Nissan LEAF βελτιωμένο από την Autech

Nissan LEAF βελτιωμένο από την Autech

Με αλλαγές στο αμάξωμα, στους τροχούς και σε ορισμένα σημεία της καμπίνας από την Autech, το Nissan Leaf αλλάζει ύφος και γίνεται πιο δυναμικό για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν με το παγκόσμιο best seller στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Leaf_Autech_1

Οι αλλαγές της Autech στο παγκόσμιο ηλεκτρικό best seller Nissan LEAF εντοπίζονται στο αμάξωμα του μοντέλου με την στάνταρ γρίλια στο εμπρός μέρος να έχει δώσει τη θέση της σε εκείνη της εταιρίας που φέρει τις χαρακτηριστικές “τελείες” της εταιρίας αλλά και το logo της. Παράλληλα οι άνθρωποι της εταιρίας τοπθέτησαν τους δικούς τους προβολείς LED, ενώ έβαψε το spoiler του εμπρός προφυλακτήρα σε ασημί χρώμα, το ίδιο με τους καθρέπτες που αποτελούν επίσης προϊόν της εταιρίας.

Αισθητικές αλλαγές παρατηρούνται και στο πίσω μέρος, όπου έχει τοποθετηθεί το έμβλημα της ιαπωνικής εταιρίας, ενώ το πλαίσιο του διαχύτη έχει βαφτεί επίσης ασημί. Την εξωτερική εικόνα ολοκληρώνουν οι νέες ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών, ενώ το χρώμα που βλέπετε στις φωτογραφίες (Aurora Flair Blue Pearl το ονομάζουν οι Ιάπωνες) είναι αποκλειστικό της Autech, με το βελτιωμένο LEAF να προσφέρεται και σε άλλους χρωματισμούς.

Οι αλλαγές προχωρούν και στο εσωτερικό με τα καθίσματα να έχουν ντυθεί με μαύρο καπιτονέ suede και μπλε δέρμα με το σήμα της Autech κεντημένο στις πλάτες, ενώ μπλε δέρμα βλέπουμε τόσο στο τιμόνι, όσο και στις πόρτες και το υποβραχιόνιο. Η έκδοση Nissan LEAF Autech προορίζεται για την ιαπωνική αγορά με την διαθεσιμότητα του μοντέλου να ξεκινά στις 21 Ιουνίου.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης